• Un nou musical despre viaţa şi cariera legendarului cântăreţ şi interpet Frank Sinatra va fi pus în scenă în oraşul Birmingham, Regatul Unit.
  • Musicalul va analiza şi impactul pe care aventura cântăreţului cu actriţa Ava Gardner l-a avut asupra carierei sale.
  • Sinatra, care a câştigat cu vocea sa uşor recognoscibilă fani din lumea întreaga graţie unor hituri clasice precum „My Way” şi „Strangers in the Night”, a murit în 1998.

Un nou musical despre viaţa şi cariera legendarului cântăreţ şi interpet Frank Sinatra va fi pus în scenă în oraşul Birmingham, Regatul Unit, în a doua parte a acestui an, potrivit Reuters.

Sinatra The Musical” va avea premiera la Birmingham Rep pe 23 septembrie, dată care coincide cu cea de-a 70-a aniversare a turneului întreprins de Sinatra în Regatul Unit, care a inclus şi un concert în Birmingham.

Acţiunea musicalului începe în 1942, în ajunul Revelionului, când Frank Sinatra, care pe atunci avea 27 de ani, a susţinut la Paramount Theatre din New York un spectacol care l-a propulsat către succes.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Pe măsură ce devine un star muzical internaţional, depune eforturi să echilibreze dragostea pentru soţia sa, Nancy, cu necesităţile şi tentaţiile statutului de cel mai popular cântăreţ din America” , au precizat producătorii într-un sinopsis al spectacolului.

Musicalul va analiza şi impactul pe care aventura cântăreţului cu actriţa Ava Gardner l-a avut asupra carierei sale, precum şi felul în care artistul a pus la cale cea mai mare revenire din istoria industriei de divertisment” .

Sunt foarte mândră de noua noastră producţie muzicală şi sunt în special încântată că, pentru prima dată, o să vă oferim o perspectivă asupra tatălui meu pe care n-aţi mai văzut-o până acum” , a spus Tina Sinatra, fiica artistului.

Dramaturgul Joe DiPietro, laureat al premiului Tony şi cunoscut pentru piesele What’s New Pussycat?” şi Memphis” , semnează scenariul musicalului.

În copilărie, erau două fotografii care atârnau în bucătăria bunicii mele – papa şi Frank Sinatra. Să pot să ascult poveşti ale Tinei Sinatra despre tatăl ei pe care nu le mai ştie altcineva, iar apoi să pot transpune acele poveşti pe scenă – ei bine, cred că va ieşi un musical neaşteptat şi captivant” , a spus DiPietro.

Vă vom arăta cum acest om a devenit legendă, o legendă care, în cele din urmă, s-a dovedit a fi doar un om” .

Sinatra, care a câştigat cu vocea sa uşor recognoscibilă fani din lumea întreaga graţie unor hituri clasice precum My Way” şi „Strangers in the Night”, a murit în 1998.

Spectacolul „Sinatra The Musical”, regizat şi coregrafiat de Kathleen Marshall, recompensată cu premii Olivier şi Tony, se va juca până pe 28 octombrie.