• The Chemical Brothers si-a anulat concertul din seara aceasta de la Electric Castle.
  • La Craiova are loc în acest weekend „eStrada Food Festival”.
  • Celebrul actor John Malkovich va juca astăzi pe scena Teatrului Național Timișoara.

Vara călduroasă cere o băutură răcoroasă, iar weekend-ul este momentul perfect. Și dacă tot ai timp liber, nu strică un concert, sau de ce nu, un festival. Iată ce evenimente au loc la sfârșit de săptămână.

Ce nu trebuie să ratezi în acest weekend?


Astăzi este a treia zi de Electric Castle, așa că până duminică muzica răsună în Bonțida. Totuși, The Chemical Brothers, una dintre trupele care trebuia sa urce pe main stage în această seară, si-a anulat concertul. Trupa a invocat problemele de sănătate ale unui membru.

După atâta muzică, poți da o fugă în Craiova la „eStrada Food Festival” care acoperă acest weekend. Aici ai parte de urgeri, preparate mexicane, sandwich-uri, plescaviță, specialități din bucătăria texana și mediteraneeană, plus multe alte deserturi savuroase.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT
CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
DISNEY SI WARNER SE ALIAZĂ
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
REAL MADRID E ÎN FINALA LIGII CAMPIONILOR

John Malkovich va juca astăzi pe scena Teatrului Național din Timișoara

Teatrele și-au încheiat stagiunea, dar avem un main-event. Celebrul actor John Malkovich va juca astăzi pe scena Teatrului Național din Timișoara în „Comedie infernală” – de Michael Sturminger. Sunt 2 reprezentații, la ora 16:00 și 19:00.

Sâmbătă, la Sibiu ai „Everybody’s Music” – concert în cadrul festivalului „Classics for Pleasure – A Lasting Legacy”, organizat de Elite Art Club. Interpretează MH Orchestra. Îi asculți pe soliştii Oana Şerban și Florin Budnaru – ora 20:00, în Piaţa Mare.

Tot de sâmbătă, până pe 29 iulie se desfășoară a treia ediție a Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”. De la concerte și proiecții de film în aer liber și până la spectacole de teatru, expoziții, dialoguri cu artiști și show-uri de stand-up și improvizație, programul cuprinde peste 50 de evenimente culturale cu intrare gratuită.

Citește și