• La Ateneul Român, Filarmonica „George Enescu” va organiza mai multe evenimente.
  • Duminică va avea loc Gala premiilor MUSICRIT.
  • Muzeele din București au expoziții pentru copii, dar și pentru adulți.
  • Concursul Arena Kids GS – Slalom Uriaș Schi Alpin este pentru copii cu vârste între 7 și 14 ani.

Bucureștiul e plin de evenimente în acest weekend, chiar dacă va fi, probabil, cel mai friguros din această iarnă. Concerte, expoziții, spectacole de teatru… poți alege orice vrei pentru un sfârșit de săptămână reușit. Iar dacă vreți să plecați din Capitală, puteți alege pârtiile de schi. La Păltiniș, de exemplu, puteți merge cu cei mici, pentru că are loc concursul de slalom uriaș la schi alpin pentru copii.

Ce poți face în weekend

La Atenul Român, în colaborare cu Filarmonica George Enescu, organizează evenimente cu ocazia Zilei Culturii Naționale și poți să mergi la aceste evenimente ale Filarmonicii atât duminică, dar poți să mergi și luni.

Pentru iubitorii de muzică de acest fel sunt organizate și premiile MUSICRIT, un proiect realizat de Uniunea Criticilor, Redactorilor și Realizatorilor Muzicali. Poți alege diferite concerte în funcție de preferințele tale.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Sunt concerte latino, concerte rock în Capitală, atât sâmbătă, cât și duminică, iar dacă preferi expozițiile din muzee, poți găsi expoziții în București atât pentru adulți, cât și pentru copii. Poți merge la Muzeul Antipa. Cu copii poți merge la Muzeul Copiilor din București sau poți alege Art Safari, unde găsești tot felul de expoziții.

Citește și