• Peste 250 de artiști naționali și internaționali vor urca pe cele opt scene de la Untold.
  • Untold are loc în perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca.
  • Ava Max, Alok și Steve Aoki urcă pe scenă joi, 3 august.

Au mai rămas doar câteva ore până la cel mai așteptat eveniment de către festivalieri, Untold. În perioada 3-6 august, unii dintre cei mai mari artiști ai lumii vor urca pe scenă, la Cluj.

Peste 250 de artiști naționali și internaționali sunt așteptați să urce pe cele opt scene de la Untold. Festivalul începe în forță, joi, când fanii vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, Steve Aoki și Topic. O zi plină de magie va fi și vineri, 4 august, când urcă pe scenă Imagine Dragons.

Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo completează line up-ul de la mainstage. Și DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation și WizTheMc. Duminică, ultima zi, va oferi fanilor emoția revenirii în mainstage a unuia dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren, alături de David Guetta, Ferg și Years and Years.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Ce detalii trebuie să știe festivalierii?

Pregătirile sunt în toi la Cluj. Zeci de mii de fani sunt așteptați la festival. Dacă ești unul dintre ei, să știi că poți să faci check-in-ul online, pe site-ul oficial Untold. Pentru cea de-a opta ediție, creatorii UNTOLD prezintă un nou concept creativ captivant, Phoenix, un uriaș tărâm al bucuriei, de peste 235.000 de metri pătrați, cu un portal care face trecerea din lumea reală în cea imaginară. Sunt și obiecte interzise, iar lista este lungă aici, așa că mai bine o consulți pe site-ul oficial al festivalului. Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală.

La ce preț a ajuns o noapte de cazare?

Așa cum era de așteptat, sumele sunt imense. Spre exemplu, pentru un apartament situat în centrul orașului Cluj, unii proprietari de apartamente cer și peste 10.000 de lei pe noapte, deci pentru toată perioada festivalului ajungi să scoți din buzunar nu mai puțin de 35.000 de lei pentru o cameră pentru două persoane.

Programul pe zile la Untold 2023

Joi, 3 august

Două nume mari vor urca pe scenă chiar în prima zi a festivalului. Ava Max și Bebe Rexha vor cânta în prima zi, alături de alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Vineri, 4 august

Trupa Imagine Dragons, unul din cele mai mari nume care au ajuns la UNTOLD, va cânta în a doua zi a festivalului. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august

Martin Garrix, unul din cei mai populari DJ ai momentului, cântă în a treia zi la UNTOLD 2023. Al doilea headliner al zilei va fi suedezul Eric Prydz. Vor mai urca pe scenă sâmbătă French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Duminică, 6 august

Ultima zi a festivalului îl aduce pe scenă pe unul din cei mai iubiți artiști de publicul de la UNTOLD: Armin van Burren.

Scena Galaxy

Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.

Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee

Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku

Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

Citește și