• Miliardarul Elon Musk, de la Tesla, a inițiat dezbaterea despre viitorul lui Manchester United, afirmând pe Twitter că va cumpăra clubul din Premier League aflat în dificultate.
  • Cumpăr Manchester United ur welcome, a spus Musk într-un tweet. 
  • Mulți s-au grăbit să sublinieze că Musk a promis, de asemenea, să cumpere Twitter pentru 44 de miliarde de dolari înainte ca afacerea să eșueze în iulie.

Miliardarul Elon Musk a recunoscut că un tweet despre cumpărarea lui Manchester United a făcut parte dintr-o glumă de lungă durată”. Fondatorul Tesla a făcut referire la United într-un tweet publicat târziu în noapte.

Musk a scris: „Pentru a fi clar, susțin jumătatea stângă a Partidului Republican și jumătatea dreaptă a Partidului Democrat! De asemenea, cumpăr Manchester United. Cu plăcere”.

Postarea sa a captat rapid multă atenție, primind peste 36.000 de retweeturi și aproape 200.000 de like-uri în câteva ore. Însă, răspunzând proprietarilor de Tesla care l-au întrebat dacă vorbește serios, Musk a scris pe Twitter în replică: „Nu, aceasta este o glumă de lungă durată pe Twitter. Nu cumpăr nicio echipă sportivă”.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

United este deținută de familia Glazer, cu sediul în Florida, din 2005. Proprietatea lor a fost în mod regulat criticată de fani din cauza datoriilor, a dividendelor și a proastei gestiuni care au urmat preluării lor controversate.

Glazerii au supravegheat, de asemenea, un declin accentuat al performanțelor și rezultatelor în ultimii ani. Echipa campioană a Angliei de 20 de ori campioană a Angliei nu a mai câștigat un titlu în Premier League de la ultimul sezon al lui Sir Alex Ferguson la conducere, în 2012-2013, și nici un fel de argintărie de cinci ani.