• A apărut trailerul pentru sezonul 2 din The Wheel of Time, care va avea premiera pe 1 septembrie.
  • The Wheel of Time se bazează pe cunoscuta serie de cărți fantasy scrisă de Robert Jordan și Brandon Sanderson.
  • Mai multe personaje noi își fac debutul în trailer, inclusiv personaje cheie precum Aviendha.

A apărut trailerul pentru următorul sezon din „The Wheel of Time”, care este așteptat pe platforma Prime Video începând cu 1 septembrie 2023, scrie The Hollywood Reporter.

Fiecare personaj din primul sezon al serialului apare în trailerul de două minute, începând cu Moiraine a lui Rosamund Pike, care a fost văzută ultima dată la sfârșitul sezonului.

Moiraine se concentrează acum în totalitate asupra lui Rand, interpretat de Josha Stradowski, și asupra destinului său ca Dragon renăscut. Mai multe personaje noi își fac debutul în trailer, inclusiv jucători cheie precum Aviendha din poporul Aiel și Elayne Trakand, fiica-erede a puternicei națiuni Andor.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Ce surprize îi așteaptă pe fani

Alte personaje care sunt prezentate în trailer sunt Mat, care a fost înlocuit pentru sezonul următor și va fi interpretat de Donal Finn, și Perrin, care a descoperit că are o legătură misterioasă cu lupii. Telespectatorii vor putea vedea unii dintre cei mai periculoși inamici ai serialului, inclusiv națiunea Seanchan, un popor care a apărut pentru prima dată venind la țărm cu o flotă de război chiar la sfârșitul primului sezon.

Citește și: