• Tom Cruise adoră filmele și își iubește cu adevărat meseria, pe langă faimă și bani.
  • Cruise spune că cel mai mult iubește publicul. Totul este pentru și despre public.
  • Regizorul Steven Spielberg a spus într-un interviu că Tom este salvarea Hollywoodului.

Emblema Hollywood-ului, Tom Cruise este unul din puținii actori care își iubește cu adevărat meseria, pe langă faimă și bani, relatează IGN. Într-un interviu, Cruise a spus că iubește ceea ce face. Iubește filmul, cascadoriile și distruge la filmări câte 6 motociclete pe zi. Dar cel mai mult iubește publicul. Pentru el totul este pentru și despre public.

Iubesc această industrie și am fost binecuvântat să-mi trăiesc visul încă de când eram copil. Avem 4 ani și îmi doream să călătoresc și să fac filme. Mi-am îndeplinit visul și mi-am permis să-l împărtășesc, să-l pune pe ecran. Mi-am dedicat viața acestei forme de artă”, a declarat actorul.

„Tom Cruise este salvarea Hollywood-ului”

Tom Cruise face filme din 1981 și a devenit vedetă în doi ani de la lansarea Risky Business. El este apreciat de fani pentru filmele sale, dar și pentru cascadoriile și acțiunile din film. Regizorul Steven Spielberg , într-un interviu a spus că Tom este salvarea Hollywood-ului.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Eu fac filme pentru public. Eu nu mă gândesc la premii, nici la mine. Este vorba despre public. Nu-i vorba despre toate astea sau alte chestii. Când fac filme nu mă gândesc la la altceva, decât, literalmente la acea familie care ies de la cinema, ma gândesc ca ei să aibă experiență. Asta este cel mai important”, povestește Cruise.

Citește și: