VIDEO. Adele și James Corden cântă și plâng împreună în ultimul episod al „Carpool Karaoke”

10 February 2022, United Kingdom, London: English singer-songwriter Adele attends the filming for the Graham Norton Show at BBC Studioworks 6 Television Centre. Photo: Matt Crossick/PA Wire/dpa

CBS a anunțat luni că Adele va fi ultima invitată a segmentului emisiunii „The Late Late Show” cu James Corden, scrie CNN.

Ultima dată când Adele a apărut cu James Corden la „Carpool Karaoke” , videoclipul de pe YouTube a devenit viral.

„În timpul celui de-al doilea lor „Carpool” împreună – și ultimul lui Corden în calitate de gazdă a emisiunii The Late Late Show– Adele își surprinde prietenul de multă vreme acasă dimineața, trezindu-l și oferindu-se să o conducă pe gazda emisiunii la serviciu, ” se arată în anunțul de presă.

„Odată ajunsă în mașină, Adele se întoarce către Corden, întrebându-l despre carpoolurile din trecut, despre momentele esențiale din prietenia lor și chiar despre o melodie pe care a scris-o, care a fost inspirată de o conversație emoționantă pe care au împărtășit-o. ”

Anul trecut a fost anunțat că Corden va părăsi emisiunea după opt sezoane. Precedenta apariție a lui Adele la karaoke a fost în urmă cu șapte ani.

Citește și
Paralizia în somn. Cum explică specialiștii coșmarurile din spatele fenomenului

9 cetăţeni români şi un membru de familie, cetăţean sudanez, au părăsit teritoriului Sudanului. Ce spune MAE

ANM emite avertizare de ploi, vânt și descărcări electrice. Ce regiuni vor fi afectate

Exit mobile version