• Adele a dezvăluit că a avut momente în care a simțit că nu va mai putea cânta live după ce turneul său din Las Vegas a fost amânat.
  • Anularea concertelor inițiale din ianuarie 2022 a stârnit critici puternice din partea fanilor, dar Adele a explicat că a luat decizia corectă.
  • Experiența traumatizantă a anulării spectacolelor a fost un punct culminant al vieții sale și a recunoscut că a dezamăgit o mulțime de oameni, dar cel mai important a fost să nu se dezamăgească pe sine.

Adele a dezvăluit că ar fi putut să nu mai cânte niciodată dacă turneul ei din Las Vegas s-ar fi desfășurat așa cum fusese planificat inițial, înainte de a fi amânat în ultimul moment, în ianuarie 2022.

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, s-a aflat în prim-planul unei controverse la începutul anului trecut, când a fost nevoită să își anuleze întreaga serie de spectacole cu mai puțin de 24 de ore înainte de începerea primului concert scrie Mirror.

Într-un mesaj emoționant, Adele a explicat că organizarea concertului a fost amânată din cauza faptului că mai mulți membri ai echipei sale s-au îmbolnăvit de COVID.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Decizie a stârnit critici puternice din partea fanilor, dar concertele au început în cele din urmă cu zece luni mai târziu, în luna noiembrie a anului trecut.

În timpul penultimului spectacol, Adele a dezvăluit că a avut momente în care a simțit că nu va mai putea cânta live după această încercare traumatizantă.

„A fost un adevărat punct culminant al vieții mele. Am dezamăgit o mulțime de oameni, dar dacă m-aș fi dezamăgit pe mine, probabil că nu v-aș mai fi văzut niciodată.” , a spus artista.

Luna trecută, Adele a izbucnit în lacrimi în timpul spectacolului din Las Vegas, după ce și-a amintit de experiența terifiantă” pe care a trăit-o. Cu toate acestea, a fost bucuroasă că publicul a fost alături de ea și că a putut să-și împărtășească emoțiile.

Când am anulat datele inițiale, mi-a fost greu. Dar mai bine mai târziu decât niciodată. Am știut că am luat decizia corectă” , a adăugat ea.

Citește și:

Cum arată „Honey Fitz”, iahtul prezidențial care a servit cinci președinți americani

Nelson Piquet, triplu campion de Formula 1, amendat pentru comentarii rasiste și homofobe la adresa lui Lewis Hamilton

Vacanță de coșmar: Mușcată de un țânțar, o dansatoare și-a pierdut mâinile și picioarele în somn