• Alicia Vikander primește ovații timp de 8 minute la proiecția filmului „Firebrand” la Festivalul de Film de la Cannes.
  • Gigi Hadid strălucește într-o reinterpretare unică a unei rochii Jean Paul Gaultier purtate anterior de sora sa, Bella Hadid.
  • Jennifer Lawrence impresionează într-o rochie Christian Dior Couture la proiecția filmului său documentar „Bread and Roses” la Cannes.

Cea de-a 6-a zi a Festivalului de Film de la Cannes se deschide cu proiecția „Firebrand” (Le Jeu De La Reine), iar protagonista Alicia Vikender primește 8 minute de aplauze pe covorul roșu, relatează Daily Mail.
Îmbrăcată într-o rochie roz cu paiete, semnată de Louis Vuitton, actrița de origine suedeză a strălucit pe red carpet, la brațul soțului ei, Michael Fassbender.

Gigi Hadid a strălucit într-o rochie unică, marca Jean Paul Gaultier reinterpretată cu un design propriu, pe care sora sa, Bella Hadid a purtat-o anterior, la ediția din 2018.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Fostul înger Victoria Secret`s a accesorizat rochia cu bijuterii strălucitoare
și a avut o coafură platinată în valuri bombshell.

Jennifer Lawrence s-a alăturat pentru a-și celebra proiecția filmului documentar „Bread and Roses”,într-o rochie Christian Dior Couture de culoare roșie, cu bretele subțiri și decolteu cu volane.

Citește și: