VIDEO. Casa din Los Angeles a Carei Delevingne a fost distrusă de un incendiu. Care este starea de sănătate a actriței?

O vilă din Los Angeles aparținând modelului și actriței britanice Cara Delevingne a fost devastată de un incendiu, scrie BBC.

Tânăra în vârstă de 31 de ani nu se afla acolo în acel moment, întrucât în prezent joacă într-un spectacol de teatru pe scena „West End” din Londra.

Imaginile arată flăcări uriașe care izbucnesc de pe acoperișul locuinței de lux, iar mai târziu, ruinele înnegrite și fumegânde.

https://media.alephnews.ro/2024/03/Instagram-caradelevingne-stories-3324441584634431465.mp4

„Inima mea este frântă”, a scris Delevigne pe Instagram când a crezut că cele două pisici de companie ale sale au murit în incendiu.

„Viața se poate schimba într-o clipită. Așa că prețuiește ceea ce ai”, a spus ea.

Cu toate acestea, ea și-a actualizat ulterior cei 42 de milioane de urmăritori cu vestea bună că pisicile au supraviețuit incendiului: „Sunt în viață! Mulțumesc pompierilor”, a scris ea.

Două persoane au fost rănite în incendiu, care a cuprins proprietatea cu două etaje de pe dealurile din Studio City, la nord-vest de Hollywood. Un pompier a fost transportat la spital în stare stabilă, iar un rezident a suferit o ușoară inhalare de fum, a precizat Departamentul de pompieri din Los Angeles (LAFD).

Pompierii au fost chemați la fața locului după un apel la 911 efectuat vineri, în jurul orei locale 04:00 (11:00GMT).

Potrivit unui raport de incident, incendiul a început în partea din spate a casei din anii 1970 și s-a extins rapid la mansardă, provocând prăbușirea acoperișului.

A fost nevoie de 94 de pompieri mai mult de două ore pentru a ține flăcările sub control.

Locuitorii din zonă au fost evacuați în timp ce echipele de pompieri lucrau pentru a limita flăcările și a împiedica extinderea incendiului la alte case.

Șefii pompierilor au declarat că o anchetă este în curs de desfășurare pentru a determina cauza incendiului.

Delevingne a mulțumit „din adâncul inimii mele… tuturor pompierilor și oamenilor care au venit să ajute”.

Actrița, care și-a făcut debutul pe scenă săptămâna aceasta în rolul lui Sally Bowles în Cabaret la Kit Kat Club din Londra, ar fi cumpărat casa în 2019.

Într-un tur al casei pentru Architectural Digest în 2021, ea a descris-o ca fiind „unul dintre locurile mele preferate”, comparând-o cu „o casă de joacă pentru adulți” și citându-l pe Hugh Hefner ca sursă de inspirație în spatele alegerii decorului său. În interior, ea avea un „altar David Bowie”, o groapă cu bile și o colecție de cutii de puzzle japoneze.

Citește și

Exit mobile version