• Într-un clip video de cinci minute, poți vedea cum s-au pregătit membrii regali pentru ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea.
  • Prințul și prințesa de Wales, alături de cei doi copii ai lor, Louis și Charlotte, sunt surprinși cum pleacă de la Palatul Kensington.
  • Clipul a fost produs de William Warr, care a filmat și un videoclip pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a nunții lui William și Kate, în 2021.

Într-un filmuleț de cinci minute publicat pe canalul oficial de YouTube al celor de la Casa Regală, telespectatorii au ocazia să vadă cum familia Wales se pregătește pentru evenimentele de la sfârșitul săptămânii trecute, scrie Sky News.

Clipul începe cu familia regală care se întâlnește cu demnitarii străini la Palatul Buckingham și cu susținătorii care au campat pe Mall, în seara dinaintea încoronării regelui Charles al III-lea. Fanii regali îi pot vedea apoi pe prințul Louis, în vârstă de cinci ani, și pe prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, cum se pregătesc să plece de acasă, de la Palatul Kensington, în dimineața ceremoniei.

Prințul William și soția sa sunt, de asemenea, filmați înainte ca o mașină neagră să oprească pentru a-i duce la Westminster Abbey. Există imagini de la Windsor, în care copiii regali, inclusiv prințul George, în vârstă de nouă ani, sunt văzuți cum participă în cadrul activităților cercetașilor înainte de a se îndrepta spre loja regală pentru concertul de încoronare.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Prințul de Wales este surprins cum repetă discursul său, în care și-a exprimat „mândria” întregii sale familii față de rege. Familia este apoi văzută cum urcă scările pentru a-și ocupa locurile la concertul de încoronare, unde Lionel Richie, Katy Perry și Take That au cântat în fața a 20.000 de spectatori.

Fotograful a spus pe Instagram: „O onoare și un privilegiu că mi s-a cerut să surprind culisele Încoronării Regelui de la sfârșitul săptămânii trecute pentru @princeandprincessofwales”. „O ocazie rară și incitantă de a fi în centrul sărbătorilor și de a face parte din acest weekend istoric”.

Imaginile din clip au fost realizate de fotograful regal Matt Porteous. Încoronarea a fost urmărită la televizor de 20 de milioane de persoane, iar 10,1 milioane au urmărit concertul de încoronare în ziua următoare.

Citește și

Poliția din Louisiana a găsit un cadavru în congelatorul unui restaurant. Cum s-a întâmplat

FOTO. Steagul Ucrainei este prezent peste tot în Liverpool: „Oriunde te uiți, poți vedea culorile albastru și galben”. Ce părere au britanicii

Facebook Messenger nu va mai fi disponibil pe unele dispozitive. Milioane de utilizatori vor fi afectați de această schimbare