• Momente emoționante în această istorică zi de mai, când monarhul Marii Britanii este încoronat la Catedrala Westminster.
  • Atât Kate Middleton, cât și Prințul moștenitor William au purtat pelerine.
  • Așa cum obișnuiește deseori, Kate Middleton a purtat cerceii regretatei sale soacre, Prințesa Diana. 

Momente emoționante în această istorică zi de mai, când monarhul Marii Britanii este încoronat la Catedrala Westminster, scrie presa internațională.

În timp ce primul născut al Prinților de Wales are un rol important, de paj al Regelui Charles al III-lea, micuții Charlotte și Louis și-au flancat părinții în Catedrala Westminster.

Imaginile cu Prinții moștenitori ai Coroanei regale britanice.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
KULEBA PREZINTĂ SPEAKER CU A.I.
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3

Kate Middleton este radiantă în această zi mult așteptată, într-o ținută absolut ravisantă într-o rochie ivoire Alexander McQueen, cu flori simboluri ale celor patru națiuni și totodată aducând un omagiu răposatei Prințese Diana și regretatei Regine Elisabeta, purtând bijuterii ce le-au aparținut.

De fapt, Prințesa de Wales este strălucitoare, exact așa cum ne și așteptam. În loc de diademă, mama celor trei prinți George, Charlotte și Louis a purtat o coroniță Jess Collett x Alexander McQueen cu detalii argintii, aurii și broderie.

Atât Kate Middleton, cât și Prințul moștenitor William au purtat pelerine.

Așa cum obișnuiește deseori, Kate Middleton a purtat cerceii regretatei sale soacre, Prințesa Diana. 

Diana a început să poarte cerceii înainte de a deveni Prințesa de Wales. Au fost un cadou de la Collingwood, o firmă de bijuterii preferată de familia Spencer. I-a purtat de mai multe ori de-a lungul căsniciei sale. Aceste bijuterii i-au făcut ținutele de gală să strălucească în timpul turneului ei din SUA în 1985, unde le-a purtat cu o rochie albă din dantelă și diadema Lover’s Knot la o cină de gală la Ambasada Marii Britanii.

Colierul ales de viitoarea regină britanică a aparținut Reginei Elisabeta a II-a și este o bijuterie pe care fosta suverană a primit-o în dar de la tatăl său, Regele George al VI-lea.

Ieri, Prințesa de Wales i-a încântat cu prezența sa pe oaspeții de rang înalt veniți la petrecerea dată de rege la Palat. 

Kate Middleton a fost ireproșabilă în rochia ei de cocteil albă, cu lungime midi, completată de o pereche de pantofi negri cu funde șic. Impecabil machiată și coafată, Kate Middleton promite să fie și la evenimentele care vor urma prezența care va atrage toată atenția din punct de vedere stilistic. 

După prânzul oficial, Regele Charles al III-lea, împreună cu Prințul William și Kate Middleton au ieșit în fața palatului și au salutat în persoană mulțimea de fani entuziaști prezentă pe celebra arteră The Mall. 

Citește și

FOTO. Un „penis imens” a fost trasat pe terenul care va găzdui o petrecere în ziua încoronării Regelui Charles al III-lea

Dormi opt ore pe noapte, dar tot ești obosit? Experții îți spun secretele unui somn reușit

VIDEO. Evgheni Prigojin amenință că își va retrage trupele din Bahmut: „Voluntarii mor pentru ca voi să vă îngrășați în birourile voastre de mahon”