• Orașul spaniol Sevilla s-a bucurat joi seară de un adevărat spectacol de culoare marca Dior.
  • Defilarea a avut loc în „Plaza de Espana”, unul dintre reperele isorice ale orașului Sevilla.
  • Defilarea a prezentat noua colecţie a brandului francez, ,,Cruise 2023”, care a inclus ţinute ce au evocat-o pe ducesa de Alba.

Evenimentul a fost unul dintre numeroasele spectacole care marchează revenirea mărcilor de lux pe podium după ce au fost puse pe hold de pandemie.

Defilarea a avut loc în „Plaza de Espana”, unul dintre reperele isorice ale orașului Sevilla. Atât decorul, cât și ținutele au avut ca inspirație stilul de dans flamenco.

Adăugând dansatoare de flamenco și viori pline de suspans, spectacolul a început cu un aspect simplu alb-negru: o cămașă albă, împerecheată cu bretele și pantaloni negri, stratificată sub un poncho negru din tricot, cu broderie albă și detalii cu franjuri.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Look-urile care au urmat au prezentat aceeași combinație clasică de culori, până când, încet, o nuanță bogată, roșie a început să-și facă apariția, urmată de tonuri suplimentare, mai închise, neutre și bijuterii.

Siluetele au variat de la costume structurate la fuste grele, cu elemente precum dantelă, catifea și volane dispersate în întreaga colecție. Pălăriile

Defilarea a prezentat noua colecţie a brandului francez, ,,Cruise 2023”, care a inclus ţinute ce au evocat-o pe ducesa de Alba, aristocrata cu cele mai multe titluri nobiliare din lume şi un simbol al modei flamenco timp de decenii la Feria de Abril din Sevilla, până la moartea ei, în 2014.