• Drake a încetat să cânte de cel puțin două ori în timpul primului turneu, It’s All a Blur, când fanii au aruncat sutiene pe scenă.
  • Din cauza situației, Drake a început să glumească în timpul concertului: „Simt că sunt la serviciul de curățenie”
  • Într-un interviu din 2010 cu Nardwuar, Drake a spus că ține evidența sutienelor pe care spectatorii i le aruncă.

Drake a încetat să cânte de cel puțin două ori în timpul primului turneu It’s All a Blur, când fanii au aruncat sutiene pe scenă, scrie Opoyi. La o zi după ce a fost lovit în braț de un telefon mobil aruncat, Drake le-a sugerat faniilor să opteze pentru alt obiect: „Numai sutiene, vă rog”.

La concertul din Detroit, fanii au prins curaj și au ascultat sfatul cântărețului. Numeroase sutiene au fost aruncate spre scenă, inclusiv unul care avea scris contul de Instagram al unui fan. Din cauza situației, Drake a început să glumească în timpul concertului: „Simt că sunt la serviciul de curățenie”, a spus artistul în timp ce le-a adunat.

Cineva a surprins momentul la concert în care cea mai bună prietenă a lor și-a aruncat sutienul pe scenă într-un videoclip care a fost postat pentru prima dată pe TikTok. Când fanul a văzut că Drizzy a luat lenjeria și a aruncat o privire mai atentă, au reacționat instant.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Comentariile lui Drake despre sutien au fost surprinse de către fani

Artistul a luat sutienul și a spus: „Oh, da, cu siguranță așa îmi place aici. Al cui este acesta? 38D, nu m-a dezamăgit niciodată.”

Este cunoscut faptul că lui Drake îi plac astfel de lucruri, iar într-un interviu din 2010 cu Nardwuar, el a spus că ține evidența sutienelor pe care spectatorii i le aruncă. El a continuat, „am pus sutienele celor mai mari sâni pe suportul meu pentru microfon. Sânii sunt un lucru frumos. De fapt, am un portbagaj întreg. Cred că sunt vreo patru sau cinci sute de sutiene în acest portbagaj. Port cu mine pe drum, sunt aproape toate sutienele pe care l-am primit vreodată.”

Sâmbătă, Drake a mai dezvăluit că Nicki Minaj va apărea într-o melodie de pe următorul său album. Acest album, „For All the Dogs”, este „pe cale să fie un clasic”, a promis Drake, adăugând că acum mixează albumul cu un producător.

Citește și