• „J Hus a salvat oficial vara”, declară fanii.
  • Fanii numesc noul singel „melodia verii”
  • J Hus are o istorie emoționantă cu Drake.

Noul single al lui J Hus, „Who Told You”, cu Drake, a apărut joi (8 iunie) seara, iar fanii îl numesc deja „melodia verii”. Rapperul londonez a revenit cu „It’s Crazy” luna trecută, după o pauză de trei ani după lansarea celui de-al doilea album de studio, Big Conspiracy, în 2020, scrie TheInsider.

J Hus, pe numele real Momodou Jallow, are o istorie emoționantă cu Drake. Megastarul canadian l-a scos la un spectacol la Londra în 2019, după eliberarea sa din închisoare sub acuzația de posesie de cuțit.

„Cine ți-a spus că omul rău nu dansează?” spune J Hus în deschiderea melodiei pe un ritm afrobeats moale. Drake ajunge în al doilea vers: „Lasă-mă să-ți țin controlul, nu sunt unul dintre cei care controlează. Vreau să atingi drumul cu fetele și să socializezi.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Pe Twitter, fanii au declarat imediat single-ul un smash de vară. „J Hus a salvat oficial vara”, a scris un fan.

„J Hus este mai bun decât Michael Jackson”, a proclamat altul.

Care a fost melodia verii anul trecut

Anul trecut, „Running Up That Hill” al lui Kate Bush a fost desemnată cântecul verii din Marea Britanie de către Topurile oficiale datorită unei renașteri declanșate de includerea piesei în Stranger Things. Piesa a ajuns în fruntea topurilor din Marea Britanie la 37 de ani după ce a fost lansată pentru prima dată, marcând cel mai lung timp în care o melodie i-a luat vreodată pentru a ajunge pe locul 1 în Marea Britanie. A fost, de asemenea, prima melodie a lui Bush care a ajuns în Top 10 în SUA.

Potrivit Official Charts, cântecul a fost difuzat de 86,6 milioane de ori între iunie și august, mai mult decât orice altă melodie.

Drake nu este străin de imnurile de vară. „In My Feelings” de pe albumul său din 2018, Scorpion, a fost numit Cântecul verii conform topurilor de vară Billboard din acel an. Recordul atinge în prezent cu 1,3 miliarde de streamuri pe Spotify.

În 2016, hitul său omniprezent „One Dance” a fost, de asemenea, numit Song of the Summer de Billboard. Piesa are peste 2,6 miliarde de streamuri pe Spotify.

Citește și