• Fabiana Udeno joacă alături de Arnold Schwarzenegger în serialul de comedie „Fubar”.
  • Pentru Udeno, să joace alături de actor a fost „intimidant”.
  • „Este un lider adevărat din toate punctele de vedere”, a declarat Udeno pentru Fox News Digital.

Co-starul lui Arnold Schwarzenegger, Fabiana Udeno, dezvăluie talentul ascuns pe care îl are marele actor, declară Fox News. El poate să se concentreze, să repete și să fie atent mereu. Dar fără exitare, poate să devină glumeț și să râdă cu toată lumea. Este cu adevărat curios să știe despre oamenii cu care lucrează și mereu pune întrebări.”

Pentru Fabiana Udeno, să joace alături de Arnold Schwarzenegger a fost „intimidant”, dar aceste sentimente au trecut repede pe măsură ce a ajuns să îl cunoască. Ea a adăugat: pur și simplu m-a făcut să mă simt confortabil din toate punctele de vedere.”

Sursă: Netflix

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Udeno joacă alături de Schwarzenegger în noul său serial Netflix, Fubar”. În serial, Schwarzenegger joacă rolul unui agent CIA pensionat care descoperă că fiica sa este și ea în CIA, un secret pe care l-au ținut unul față de celălalt ani de zile. În timp ce se străduiesc să se conecteze, personajul lui Schwarzenegger speră, de asemenea, să o recâștige pe fosta sa soție, Tally, interpretată de Udeno. Relația romantică dintre cei doi foști soți i-a oferit starului născut în Argentina șansa de a vedea latura mai blândă a lui Schwarzenegger în fața camerei de filmat.

Sursă: The Hollywood Reporter

Ceea ce a fost important pentru mine este să arăt că pasiunea nu are o vârstă prestabilită, știți, poți avea orice vârstă și să ai această pasiune”, a spus Udeno. „Și, bineînțeles, orice sărut pe care îl vei avea pe ecran, vrei să fie sărutul anului”, a adăugat ea.

Citește și: