• La început de primăvară, artista a lansat un nou videoclip.
  • Cântăreața crede iubirea de sine este forma de iubire de care avem nevoie cel mai mult.
  • „Tu, Poezie” este o declaraţie de dragoste a artistei Feli faţă de iubire, dar şi faţă vitala iubirea de sine a femeilor.

Feli lansează ca un cadou muzical de 8 martie „Tu, Poezie” , o piesă-îndemn pentru toate femeile din lume de a nu uita de sufletul lor, de puterea de regenerare pe care o au şi de iubirea pe care ar trebui să şi-o poarte înainte de orice pentru a le fi bine întreg Universul.

Pentru muza mea, FEMEIA, am scris o piesă care să ne aducă aminte nouă, tuturor femeilor, că mai presus de orice iubire e iubirea de sine. Când toate iubirile trec, să nu uiţi niciodată că dragostea faţă de tine rămâne.”, spune cu tărie, dar şi cu fragilitate artistică Feli pentru care viaţa, cu toate emoţiile ei, este sursă inepuizabilă de inspiraţie.

„Tu poezie, eu poetă, Iubirea noastră-i de pe altă planetă” sunt versuri din refrenul menit să împuternicească atât iubirea, cu toate valorile ei, cât şi femeia care, după dezamăgiri şi suferinţă, are puterea de a renaşte şi a se reîndrăgosti.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Co-producţie HaHaHa Production şi CatMusic, cu versurile scrise exclusiv de Feli (Felicia Donose), muzica semnată de Feli (Felicia Donose) şi Gabriel Stănoiu, Răzvan Şofronescu care semnează şi producţia muzicală, „Tu, Poezie” este o declaraţie de dragoste a artistei Feli faţă de iubire, dar şi faţă vitala iubirea de sine a femeilor.