• Ultimele zile de vară și primele nopți de toamnă le sărbătorești la Mogoșoaia pe ritmuri de festival
  • Ce, și mai ales cine te așteaptă la Fall In Love știe Alex Anghel
  • Vin peste 30 de artiști, timp de 3 zile, pe 3 scene

Ultimele zile de vară și primele nopți de toamnă le sărbătorești la Mogoșoaia pe ritmuri de festival.
Vin peste 30 de artiști, timp de 3 zile, pe 3 scene. Hai să o luăm pe zile:

Vineri, 2 septembrie, în prima zi de festival avem, printre alții, pe Moonlight Breakfast, Subcarpați și Mura Masa. Asta ca să ne facem încălzirea pentru ziua de sâmbătă, când pe cele 3 scene vor urca Vița de Vie, Coma, Lemaitre, Jessie Ware și Suede.

Alex Anghel: „Pentru mine, cea mai așteptată zi a festivalului e ziua de duminică, 4 septembrie, pentru că atunci cântă, pe lângă CTC, Vama, Macanache și Years & Years, scoțianul Paolo Nutini, pentru prima dată la noi în țară – îl aștept de vreo 15 ani.

Fall In Love e la a doua ediție deja, prima ediție a fost chiar înainte de pandemie, în 2019. A crescut între timp la 3 zile, la mai mulți artiști, dar a rămas în acest loc superb, pe domeniul Palatului brâncovenesc Mogoșoaia, printre copaci și lângă lac, un mare plus pentru festival – sunt 12 hectare, într-un parc secular. Palatul fost construit între 1698 și 1702 chiar de Constantin Brâncoveanu, în așa-numitul stil brâncovenesc – un amestec de elemente venețiene și otomane și poartă numele văduvei boierului român Mogoș, care deținea pământul pe care a fost construită clădirea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Festivalul e la doi pași de București, la 15 km, ajungi foarte ușor cu trenul, până la stația Mogoșoaia, dar mai ales cu autobuzul.

Vei avea o linie specială de autobuz, tur retur, cu plecare de la Stația de Metrou Intermodal Străulești. Acolo ai și parcare, dacă vrei să-ți lași mașina. Nu-ți recomand să vii până la festival cu mașina personală, pentru că nu o să găsești loc de parcare, mai stai și cu grija ei.

Abonamentele au un preț special până pe 24 august la miezul nopții după care se vor scumpi. Vor fi disponibile și bilete de o zi, dar doar la intrarea în festival. Concertele încep în fiecare zi la ora 16:00. Pe lângă muzică ai și instalații de artă contemporană, video mapping, plimbări cu caiacul, și, bineînțeles, DANS.