• Fran Drescher a spus că actorii sunt marginalizați, lipsiți de respect și dezonorați” de un model de afaceri care a fost schimbat drastic de streaming și de inteligența artificială.
  • Noi suntem victimele aici. Sunt șocată de modul în care ne tratează oamenii cu care am făcut afaceri”, a spus actrița.
  • Joi s-a anunțat că 160.000 de membri Sag-Aftra se vor alătura Sindicatului Scriitorilor din America în grevă.

Fran Drescher a criticat studiourile de la Hollywood într-un discurs viral, după ce discuțiile dintre sindicatul actorilor și studiouri nu au reușit să evite o grevă, numindu-le dezgustătoare” pentru că susțin că pierd bani în stânga și în dreapta, în timp ce le dau sute de milioane de dolari directorilor lor executivi”, informează The Guardian.

Într-un discurs care a fost distribuit pe scară largă joi – în special în rândul multora care nu știau că vedeta din The Nanny conduce Sag-Aftra, cel mai mare sindicat de la Hollywood – Drescher a spus că actorii sunt marginalizați, lipsiți de respect și dezonorați” de un model de afaceri care a fost schimbat drastic de streaming și de inteligența artificială.

Ceea ce se întâmplă aici este important pentru că ceea ce ni se întâmplă nouă se întâmplă în toate domeniile de muncă, atunci când angajatorii fac din Wall Street și lăcomie prioritatea lor și uită de contributorii esențiali care fac ca mașinăria să funcționeze”, a spus Fran.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
ROMÂNII SE LASĂ PĂCĂLIȚI
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR

Fran Drescher: Noi suntem victimele aici”

Noi suntem victimele aici. Suntem victimizați de o entitate foarte lacomă. Sunt șocată de modul în care ne tratează oamenii cu care am făcut afaceri. Nu-mi vine să cred, sincer, cât de departe suntem în privința atâtor lucruri. Cum pledează pentru sărăcie, că pierd bani în stânga și în dreapta, când dau sute de milioane de dolari directorilor lor executivi. Este dezgustător. Să le fie rușine. Se află de partea greșită a istoriei”.

Joi s-a anunțat că 160.000 de membri Sag-Aftra – de la mari vedete la actori de fundal – se vor alătura Sindicatului Scriitorilor din America în grevă, marcând cea mai mare închidere a Hollywood-ului de la ultima grevă comună a celor două sindicate, în 1960. Sindicatele luptă pentru condiții mai bune cu Alianța producătorilor de filme și televiziune, o entitate care reprezintă marile studiouri și streameri, printre care Amazon, Apple, Disney, NBCUniversal, Netflix, Paramount, Sony și Warner Bros Discovery.

Drescher, care a devenit președinte al sindicatului în 2021, și-a exprimat de mult timp îngrijorarea cu privire la lăcomia corporatistă, legând fotografii cu sloganuri precum STOP CAPITALIST GREED NOW” și postând pe Twitter mesaje precum: STOP CAPITALIST GREED NOW”: Capitalismul a devenit un alt cuvânt pentru Elita clasei conducătoare!”. În 2017, New York Magazine a publicat titlul: În 2017, a apărut un titlu: Noua ta icoană anticapitalistă preferată este Fran Drescher.”

Citește și: