• Cântăreața Jessie J a dezvăluit public relația ei cu baschetbalistul Chanan Safir Colman și l-a confirmat ca tată al copilului ei nou-născut.
  • Prin intermediul unei postări pe Instagram, Jessie J și-a exprimat recunoștiința față de partenerul său, care a avut grijă de ea în perioada sarcinii.
  • Artista a recunoscut că a fost nevoită să renunțe la nașterea naturală în favoarea unei cezariane, din cauza unor complicații.

Jessie J a dezvăluit publicului relația sa cu baschetbalistul Chanan Safir Colman, care este și tatăl băiețelului său. Printr-o postare pe Instagram, artista i-a urat partenerului ei o zi fericită a tatălui, alături de steagul Danemarcei, țara de origine parțială a lui Colman, relatează ET.

„Nu pot să țin secrete. Toată iubirea asta înăuntrul meu… Zi fericită a tatălui, iubitule!”

View this post on Instagram

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Într-o postare anterioară pe rețelele de socializare, Jessie a vorbit despre protejarea vieții sale private și a dezvăluit că l-a întâlnit pe Colman la scurt timp după ce a suferit un avort spontan în 2021.

„Ca o rază de lumină. El mi-a luminat zilele întunecate. A fost un fel de dragoste ca un vârtej de vânt și un miracol că am rămas însărcinată în mod natural, fără nicio problemă în timpul”, a scris ea. „Recunoscător nu e suficient. El mi-a oferit multe dintre cele mai bune cadouri din viața mea. Nu mi-a dat drumul la mână în această zi și nu aș fi putut să trec prin asta fără el…”.

Jessie J a împărtășit, de asemenea, un videoclip din camera sa de spital, arătând așteptările sale inițiale privind nașterea și experiența reală a nasterii. Cu toate că a avut planuri pentru o naștere naturală, circumstanțele au făcut-o să recurgă la cezariană.

„Când oamenii m-au întrebat „Deci, care este planul tău de naștere”, am spus „Sunt deschisă să mă predau celui mai sigur mod în care băiatul meu să ajungă sănătos pe lume”, a împărtășit artista.

„Am fost sfătuită să fac o cezariană planificată pentru o naștere cât mai sigură. Această înregistrare video a fost făcută cu 5 minute înainte de a coborî în sala de operație”.

Citește și: