• Casa personajului lui Lily-Rose Depp în serialul „The Idol” a fost dezvăluită ca fiind conacul Bel Air al celebrului artist, The Weeknd.
  • The Weeknd s-a mutat temporar din conacul său în valoare de 70 de milioane de dolari pentru a permite filmarea dramei în locație.
  • Casa Bel Air are o suprafață impresionantă de peste 3.000 de metri pătrați, un cinematograf, sală de sport, saună și o piscină interioară.

Casa personajului interpretat de Lily-Rose Depp în serialul „The Idol” s-a dezvăluit a fi conacul Bel Air al celebrului artist The Weeknd. Pentru ca filmările să aibă loc în conacul său de 70 de milioane de dolari, The Weeknd s-a mutat temporar, relatează People. Conacul impresionant de 3.000 de metri pătrați include facilități precum un cinematograf, sală de sport, saună și piscină interioară.

Achiziționată de The Weeknd acum doi ani, casa a fost una dintre cele mai scumpe vânzări de case din Los Angeles în 2021.

Inițial, conacul nu a fost gândit ca o locație importantă în serial, însă după o revizuire a versiunii inițiale a show-ului, The Weeknd și co-creatorul Sam Levinson au hotărât să refacă aproape integral producția. Levinson a menționat că renunțarea la spectacol nu a fost o opțiune, astfel că au căutat soluții pentru a continua proiectul, iar casa Bel Air a The Weeknd a devenit o locație potrivită pentru filmare.

Recomandări

PSD ȘI PNL PREGĂTESC REMANIEREA
CONTROVERSE PRIVIND EVALUAREA NAȚIONALĂ
PUTIN ARE FORȚE NUCLEARE GATA DE LUPTĂ
DE DOMENIUL SF, DAR CU TESLA
CUM SE SCHIMBĂ ECONOMIA ROMÂNIEI
BIDEN LUPTĂ CONTRA MAȘINILOR DIN CHINA

În urma deciziei, întreaga echipă și distribuție s-au mutat în conacul Bel Air al artistului câștigător al premiului Grammy.

Citește și: