• Prințesa de Wales a consolat-o pe Ons Jabeur, după ce a pierdut în fața în fața jucătoarei cehe Marketa Vondrousova în finala feminină de la Wimbledon.
  • Finalista tunisiană de la Wimbledon a izbucnit în lacrimi după ce a primit medalia de vicecampioană de la Prințesa de Wales.
  • După victoria cu 6-4, 6-4, și Vondrousova și-a felicitat adversara: „Sper să câștigi într-o zi, ești o persoană extraordinară”.

Prințesa de Wales a consolat-o pe Ons Jabeur, după ce a pierdut în fața în fața jucătoarei cehe Marketa Vondrousova în finala feminină de la Wimbledon.

Finalista tunisiană de la Wimbledon a izbucnit în lacrimi după ce a primit medalia de vicecampioană de la Prințesa de Wales, scrie The Independent.

Jabeur a spus: „Cred că aceasta este cea mai dureroasă pierdere din cariera mea. Vreau să o felicit pe Marketa și echipa ei pentru acest turneu extraordinar.”

După victoria cu 6-4, 6-4, și Vondrousova și-a felicitat adversara: „Sper să câștigi într-o zi, ești o persoană extraordinară”.

Prințesa de Wales a fost prezentă la Wimbledon, unde a înmânat trofeele în calitate de reprezentantă a familiei regale.

În Royal Box au stat și Andrew Garfield, starul din Spider-Man, actrița Priyanka Chopra și soțul ei, muzicianul Nick Jonas, și Dame Maggie Smith, starul din Harry Potter. De asemenea, au fost prezente Issa Rae de la Barbie și fosta prezentatoare de la Wimbledon Sue Barker.

Citește și: