• Nu scăpăm de caniculă. Meteorologii au emis pentru duminică o avertizare Cod galben de caniculă şi disconfort termic, valabil în 29 de județe din țară.
  • Temperaturile maxime vor ajunge la 37-39 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat.
  • De duminică până marţi dimineaţa, la ora 10.00, în Bucureşti va fi caniculă, conform prognozei specială pentru Capitală, emisă de ANM.

Nu scăpăm de caniculă. Meteorologii au emis pentru duminică o avertizare Cod galben de caniculă şi disconfort termic, valabil în 29 de județe din țară.

Iar pentru luni, AMN a emis o avertizare Cod portocaliu de caniculă, valabil, de asemenea, în mai multe județe, scrie Mediafax.

Temperaturile maxime vor ajunge la 37-39 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile minime se vor situa între 18 şi 24 de grade Celsius.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Cum va fi vremea în București

De duminică până marţi dimineaţa, la ora 10.00, în Bucureşti va fi caniculă, conform prognozei specială pentru Capitală, emisă de ANM.

Meteorologii spun că valul de căldură şi canicula vor persista şi se vor intensifica în Capitală. Disconfortul termic se va menţine accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unități.

Temperatura maximă va ajunge duminică la 37 de grade Celsius, iar luni se vor înregistra până la 38-39 de grade Celsius.

Temperaturile minime vor fi de 19-21 de grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Citește și: