• Proiectul „One Too Many” își propune să sancționeze asupru britanicii care se vor urca în avion în stare de ebrietate.
  • Campania va trimite avertismente prin intermediul Instagram și Facebook către tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani din Marea Britanie.
  • Cine nu respectă avertizarea, riscă închisoarea sau amendă de 80.000 de lire sterline.

Amenzi colosale pentru cine se îmbată în avion. Proiectul „One Too Many” își propune să sancționeze asupru britanicii care se vor urca în avion în stare de ebrietate. Aceștia vor fi avertizați prin reclame, scrie Daily Mail.

Aproape două milioane de persoane vor primi anunțuri prin care li se va spune că riscă închisoarea sau amenzi de 80.000 de lire sterline dacă se urcă beți la bordul unui avion.

Campania va trimite avertismente prin intermediul Instagram și Facebook către tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani din Marea Britanie.

Recomandări

PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
TU CREZI ÎN SACRIFICIU?

Proiectul „One Too Many”, susținut de guvern și finanțat de companiile aeriene și operatorii de aeroporturi, se desfășoară până la 1 septembrie. Acesta survine ca urmare a rapoartelor tot mai numeroase privind incidentele din spațiul aerian, inclusiv încăierări în masă și violențe.

Săptămâna trecută, vedeta pop Lee Ryan a apărut într-un tribunal din Londra după ce a fost găsit vinovat la începutul acestui an de agresiune rasială în timpul unui zbor.

Citește și