• Lionel Messi a bătut palma cu echipa Inter Miami.
  • Septuplu câștigător al Balonului de Aur, Messi a spus adio campioanei PSG.
  • Contractul este valabil până în 2025.

Este oficial! Lionel Messi se transferă. Atacantul argentinian a bătut palma cu echipa Inter Miami. Contractul este valabil până în 2025, scrie BBC.

Septuplu câștigător al Balonului de Aur, în vârstă de 36 de ani, Messi a spus adio campioanei Franței, Paris St-Germain, la finalul sezonului 2022-23.

„Sunt foarte entuziasmat să încep acest următor pas în cariera mea cu Inter Miami”, a declarat Messi.

Recomandări

PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
TU CREZI ÎN SACRIFICIU?
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA

David Beckham, coproprietarul lui Inter Miami, a declarat că această semnătură este un „vis devenit realitate”. „Astăzi, acest vis a devenit realitate. Sunt atât de mândru că un jucător de calibrul lui Leo se alătură clubului nostru, dar sunt, de asemenea, încântat să urez bun venit unui bun prieten, unei persoane uimitoare și familiei sale frumoase să se alăture comunității noastre Inter Miami”.

Messi, care nu a mai jucat până acum pentru o echipă de club din afara Europei, a adăugat: „Este o oportunitate fantastică și împreună vom contribui la construirea acestui proiect frumos”.

Messi a marcat 32 de goluri în 75 de meciuri pentru PSG și a încheiat sezonul trecut cu 16 goluri și 16 pase de gol în Ligue 1. Messi s-a alăturat echipei franceze în 2021, după 21 de ani petrecuți la Barcelona.

Messi este golgheterul Barcelonei, cu 672 de goluri, 10 titluri în La Liga, patru Ligi ale Campionilor și șapte Cupe ale Spaniei.

Citește și