• Trupa americană Guns N’ Roses a sosit în capitala României.
  • Guns N’ Roses va concerta duminică seara pe Arena Națională din capitala României.
  • Trupa americană ne pregăteşte un nou single. Tom Mayhue, manager de producţie al trupei a confirmat acest lucru înaintea unui concert ţinut de grup în Franţa.

Trupa americană Guns N’ Roses a sosit în capitala României.

Formația a zburat de la aeroportul Le Bourget din Paris (Franța) spre aeroportul ,,Aurel Vlaicu” (Băneasa) din București cu un Boeing 757 în configurație VIP, potrivit Boarding Pass.

Componența turneului mondial din 2023 este formată din Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Guns N’ Roses va concerta duminică seara pe Arena Națională din capitala României.

Guns N’ Roses pregăteşte o piesă nouă pentru lansare

Trupa americană ne pregăteşte un nou single. Tom Mayhue, manager de producţie al trupei a confirmat acest lucru înaintea unui concert ţinut de grup în Franţa.

Guns N’ Roses a cântat la Paris pe 13 iulie 2023 şi Tom Mayhue a fost acolo pentru a dezvălui planurile trupei. În ultimii ani am auzit de la Guns o ediţie 2022 a piesei ,,November Rain”, iar ca piese noi au debutat „Hard Skool”, care avea un uşor sound punk, dar şi ,,Absurd”. Toate se auziseră într-o formă sau alta pe parcursul deceniilor, în concertele grupului.

Unele proveneau din sesiuni de înregistrări de la ,,Chinese Democracy”, altele de la albume mai vechi. De această dată se pare că ni se pregăteşte o piesă complet nouă, una compusă recent. GNR îşi va termina turneul nord american la mijloc de lună octombrie. Atunci va începe lucrul la muzică nouă, iar managerul grupului a dezvăluit că „există înregistrări deja”.

Cum sună noul material Guns? Mayhue afirmă că ,,sună excelent” şi că seamănă mult cu perioada ,,Appetite For Destruction”. Aflăm şi că la înregistrarea acelui album au fost gata 29 de piese, dar doar o treime au ajuns pe LP. În iunie Urban Sound Studios din Oslo, Norvegia a partajat o fotografie cu Axl Rose şi Slash, care au trecut prin acel studio pentru a ,,asculta noi mixaje”. Asta se întâmpla înainte de gig-ul ca headliner la Glastonbury 2023.

Slash a spus în toamna lui 2022 că Guns plănuia să lanseze muzică nouă în „următoarele luni”. Ultimul său release a fost un EP numit ,,Hard Skool”, care a apărut în februarie 2022. Includea piesele ,,Absurd”, ,,Hard Skool”, dar şi variante live de ,,Don’t Cry” şi ,,You’re Crazy”. ,,Absurd” este o reinterpretare a unei piese nelansate mai vechi de la GNS, „Silkworms”.

Slash a dezvăluit şi că alte piese vechi Guns au fost regândite în timpul pandemiei şi urmează să fie lansate.

Citește și

Ce reguli de circulație trebuie să respecți pentru a fi în siguranță în trafic

Ronaldo l-a detronat pe Messi. Portughezul devine cel mai bine plătit sportiv în 2023, conform Guinness

Wimbledon 2023: Marketa Vondrousova face istorie. Sportiva a învins-o pe Ons Jabeur