• Jucătoarea cehă, în vârstă de 24 de ani, a învins-o pe adversara tunisiană Ons Jabeur în două seturi, cu 6-4 6-4, câștigând Rosewater Dish.
  • Cu toate acestea, drumul lui Vondrousova spre finala din Anglia a fost unul dificil, accidentările la cot și la gleznă au ținut-o pe tușă.
  • Anul acesta a jucat împotriva lui Jabeur, cu victorii în fața rivalei la Australian Open și la Mastersul de la Indian Wells.

Marketa Vondrousova a intrat în istoria turneului de la Wimbledon, devenind prima jucătoare care nu este cap de serie și care a câștigat finala feminină de simplu. Jucătoarea cehă, în vârstă de 24 de ani, a învins-o pe adversara tunisiană Ons Jabeur în două seturi, cu 6-4 6-4, câștigând Rosewater Dish.

Prin câștigarea titlului de campioană, Vondrousova a depășit-o pe Billie Jean King, care a ajuns la Wimbledon ca finalistă fără să fie cap de serie în 1963, dar a pierdut în fața australiencei Margaret Court, scrie Sky News.

Cu toate acestea, drumul lui Vondrousova spre finala din Anglia a fost unul dificil. Ea a fost prezentă la Wimbledon anul trecut, dar ca spectator la un meci preliminar. Anterior, accidentările la cot și la gleznă au ținut-o pe tușă.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Anul acesta a jucat împotriva lui Jabeur, cu victorii în fața rivalei la Australian Open și la Mastersul de la Indian Wells.

Citește și