• Sabrina Ionescu a reuşit o performanţă istorică în concursul de 3 puncte WNBA All Star.
  • Jucătoarea de la New York Liberty a făcut 37 de puncte dintr-un posibil de 40, ratând doar două din cele 27 de aruncări încercate.
  • Prin recordul său, Sabrina Ionescu i-a depăşit Steph Curry (2021) şi Tyrese Haliburton (2023), care terminaseră cu 31 de puncte.

Sabrina Ionescu a reuşit o performanţă istorică în concursul de 3 puncte WNBA All Star, scrie USA Today și CNN.

Jucătoarea de la New York Liberty a făcut 37 de puncte dintr-un posibil de 40, ratând doar două din cele 27 de aruncări încercate. Prin recordul său, Sabrina Ionescu i-a depăşit Steph Curry (2021) şi Tyrese Haliburton (2023), care terminaseră cu 31 de puncte.

Interesant este că jucătoarea româno-americană a ratat prima ei lovitură, dar apoi a intrat într-o transă care a determinat-o să înscrie 20 de coşuri la rând, dintre care două de valoare triplă. Sabrina Ionescu nu a ratat din nou până la ultima lovitură din penultima rundă, care a contat dublu.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

În WNBA există o nouă regină

În turul final, Ionescu le-a învins pe Sami Whitcomb, de la Seattle Storm, care a rămas la 22 de puncte, şi pe Arike Ogunbowale, de la Dallas Wings, care a avut doar 11.

Recordul anterior pentru un concurs de 3 puncte WNBA a fost deţinut de jucătorul Chicago Sky Allie Quigley, care a atins 30 de puncte anul trecut.

Americanca le câştigase pe ultimele două şi are patru titluri în palmares, dar de data aceasta nu a putut participa. Probabil ar fi venit degeaba pentru Sabrina Ionescu a spulberat recordul său.

Citește și

Profesorii de la Harvard au descoperit secretul tinereții vesnice

Cele 10 aplicații care îți consumă bateria smartphone-ului, dezvăluite de experții în tehnologie. Motivul pentru care utilizatorii șterg Threads

VIDEO. Croazieră de coșmar. Au ajuns în port chiar când avea loc o vânătoare de balene