• Cristiano Ronaldo continuă să doboare recorduri.
  • Atacantul lui Al-Nassr a obținut titlul de cel mai bine plătit sportiv în 2023.
  • Cu o sumă impresionantă de aproximativ 121 de milioane de euro, portughezul l-a detronat pe rivalul său, Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo intră în Cartea Recordurilor. Fotbalistul este cel mai bine plătit sportiv din 2023. Cu o sumă impresionantă de aproximativ 121 de milioane de euro, portughezul l-a detronat pe rivalul său, Lionel Messi, conform Guinness. Banii au fost câștigați în perioada aprilie-mai a anului trecut.

La 38 de ani, sportivul continuă să bată recorduri, chiar dacă ,,apusul” carierei sale se apropie. Cristiano Ronaldo a făcut o mutare revoluționară în Arabia Saudită la începutul acestui an.

Ronaldo a câștigat 46 de milioane de dolari pe teren și 90 de milioane de dolari în afara acestuia. Câștigurile din afară includ contracte, taxe de imagine, dar și sponsorizări.

Recomandări

LIDERII RESPING PLANUL LUI PUTIN
EXCLUSIV ALEPH NEWS - MEDIAFAX
ELVEȚIA ÎNVINGE UNGARIA LA EURO
JOE ALWYN „DĂ DIN CASĂ"
FRANCEZII PROTESTEAZĂ
ÎNCEPE EURO 2024

El l-a detronat pe rivalul său, Lionel Messi. Câștigătorul Cupei Mondiale din 2022 a fost cel mai bine plătit sportiv din lume în anul precedent, cu venituri estimate la 130 de milioane de dolari, potrivit Guinness World Records.

Kylian Mbappe s-a clasat pe locul al treilea, cu 120 de milioane de dolari. Superstarul din NBA LeBron James a fost al patrulea, cu venituri estimate la 119 milioane de dolari.

În plus, vedetele Serena Williams și Roger Federer au fost jucătorii de tenis cu cele mai mari venituri. Federer a câștigat în total 95,1 milioane de dolari, în timp ce Williams a câștigat 45,3 milioane de dolari.

Citește și: