• Cristiano Ronaldo a intrat în Cartea Recordurilor.
  • Ronaldo ce a devenit primul jucător masculin care a ajuns la 200 de meciuri internaționale.
  • După finalul partidei de la Reykjavik, starul portughez a oferit o scurtă declarație despre însemnătatea noului record stabilit.

Cristiano Ronaldo a fost titular în partida jucată de Portugalia contra Islandei (1-0), iar jucătorul a intrat în Cartea Recordurilor după ce a stabilit o performanță unică în fotbal.

Pe data de 20 august 2003, Cristiano Ronaldo și-a făcut debutul la echipa națională de fotbal a Portugaliei.

Ronaldo, primul fotbalist care ajunge la 200 de meciuri pentru echipa națională

Fotbalistul care avea pe atunci doar 18 ani a devenit un jucător indispensabil în naționala lusitanilor, iar la aproape 20 de ani distanță a intrat în cartea recordurilor.

Cristiano Ronaldo a fost titular în partida jucată de Portugalia la Reykjavík, în preliminariile pentru Campionatul European din 2024, contra Islandei, și a stabilit un record greu de egalat.

Portughezul a devenit fotbalistul cu cele mai multe selecții la o echipă națională, reușind să atingă borna de 200 de prezente în tricoul naționalei Portugaliei.

122 de reușite are Cristiano Ronaldo pentru Portugalia, alături de care a câștigat Campionatul European din 2016 și Liga Națiunilor în 2019.

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a intrat în Cartea Recordurilor

După finalul partidei de la Reykjavik, starul portughez a oferit o scurtă declarație despre însemnătatea noului record stabilit.

,,Sunt foarte fericit. Este acel moment în care nu te aștepți vreodată să ajungi la 200 selecții. Este o reușită incredibilă. Să fiu în Cartea Recordurilor este extraordinar. Iar să marchez golul victoriei a făcut ca seara să fie și mai specială. Le mulțumesc celor prezenți pe stadion, fanilor din Islanda, celor care s-au gândit să organizeze acea ceremonie. De asemenea, și naționalei Portugaliei” , a declarat Cristiano Ronaldo după meci.

Citește și

Tabloidul german Bild va înlocui o mare parte dintre jurnaliști cu programe de inteligență artificială

Ancheta privind zgomotele subacvatice apărute în timpul căutării submersibilului dispărut este „negativă”, spune Paza de Coastă americană

Evaluarea Națională 2023. Elevii de clasa a VIII-a au început proba la Matematică. Subiectele și baremul au fost publicate