• Prințul William i-a cerut regelui Charles al III-lea să plătească, dacă vrea să viziteze casa sa de vacanță din Țara Galilor.
  • Se pare că regele Charles al III-lea este „supărat” după ce William i-a spus că intenționează să închirieze cabana cumparată de rege cu 1,2 milioane de lire sterline.
  • William îi dă fiului său libertatea să aleagă. Prințul George nu va trebui să se înroleze în armată înainte de a deveni rege.

Tată, tată, dar casa e pe bani. Prințul William i-a cerut regelui Charles al III-lea să plătească, dacă vrea să viziteze casa sa de vacanță din Țara Galilor. Tot la cererea fiului său, Charles al III-lea trebuie să își mute toate bunurile din proprietate.

Se pare că regele Charles al III-lea este „supărat” după ce William, noul prinț de Wales, i-a spus că intenționează să închirieze cabana pitorească pe care Charles a cumpărat-o cu 1,2 milioane de lire sterline în 2007 și pe care a restaurat-o, scrie Daily Mail.

Proprietatea, Llwynywermod, aflată la periferia Parcului Național Brecon Beacons, a fost cumpărată prin intermediul Ducatului de Cornwall, pe care William l-a preluat după moartea reginei Elisabeta a II-a , anul trecut.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Charles a petrecut câte două săptămâni la Llwynywermod în fiecare vară, dar William nu a reînnoit contractul de închiriere al tatălui său.

William îi dă fiului său libertatea să aleagă

William îi dă fiului său libertatea să aleagă. Prințul George nu va trebui să se înroleze în armată înainte de a deveni rege, chiar dacă astfel încălcă secole de tradiție. George este al doilea în linia de succesiune la tron.

Citește și: