• Tesla a construit primul Cybertruck la uzina constructorului de vehicule electrice din Austin, Texas, a anunțat compania, după doi ani de întârzieri.
  • Din 2019 compania a amânat producția, iar Musk a motivat anul trecut întârzierea cu penuria de aprovizionare cu componente.
  • În cadrul unei întâlniri cu acționarii din luna mai, Musk a declarat că Tesla ar dori să producă un sfert de milion de Cybertrucks pe an, în funcție de cerere.

Tesla a construit primul Cybertruck la uzina constructorului de vehicule electrice din Austin, Texas, a anunțat compania într-un tweet sâmbătă, după doi ani de întârzieri, scrie Reuters.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Fondatorul Tesla, Elon Musk, a prezentat autovehiculul în 2019, când designerul vehiculului a distrus geamurile din „sticlă blindată” ale mașinii.

De atunci, compania a amânat producția, iar Musk a motivat anul trecut întârzierea cu penuria de aprovizionare cu componente.

În cadrul unei întâlniri cu acționarii din luna mai, Musk a declarat că Tesla ar dori să producă un sfert de milion de Cybertrucks pe an, în funcție de cerere.

Lansarea Cybertruck va oferi companiei Tesla un concurent EV pe unul dintre cele mai profitabile segmente ale pieței americane și un concurent pentru pickup-urile electrice ale unor companii precum Ford Motor și Rivian Automotive, care au lansat modele în număr limitat.

Citește și: