• McDonalds urmează să își surprindă fanii prin introducerea unor noi rețete.
  • Va fi reintrodus Hamburgler, o imagine emblematică pentru celebrul fast-food.
  • Noile modificări vor fi făcute anul acesta.

McDonald’s a anunțat noi schimbări la anumite produsele din meniul său, împreună cu revenirea unei fețe cunoscute, scrie The Independent. Pe 17 aprilie, gigantul american de fast-food a anunțat că va testa „îmbunătățiri savuroase”.

Schimbările vor avea loc la sandvișul Big Mac, burgerul McDouble, cheeseburgerul clasic, cheeseburgerul dublu și la hamburgerul clasic. Cele mai noi adăugiri includ „chifle mai moi și mai pufoase” prăjite până la o culoare aurie, mai multă brânză topită și ceapă albă gătită în chiftele pe grătar pentru „o aromă mai suculentă și caramelizată”.

De asemenea, Big Mac de la McDonald’s va fi acoperit cu sos Big Mac suplimentar pentru mai multă „dulceață picantă” în fiecare îmbucătură.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Îmi voi aminti întotdeauna primul meu burger de la McDonald’s”, a declarat bucătarul Chad Schafer, director senior de inovații culinare, într-un comunicat. „Iar acum, eu și echipa mea culinară avem cea mai bună slujbă din lume: să ne gândim la modalități de a aduce și mai mult din acel gust iconic McDonald’s fanilor”.

Rețetele actualizate își vor face debutul în lanțurile McDonald’s din Statele Unite în acest an. McDonald’s a început deja să lanseze noile meniuri în mai multe orașe de pe coasta de vest, printre care Los Angeles, San Francisco, Sacramento, Seattle, Portland, Denver, Las Vegas, Salt Lake City și Tucson.

Schimbarea a fost introdusă mai întâi pe piețele internaționale precum Australia, Canada și Belgia, unde McDonald’s a declarat că noua rețetă a primit „recenzii entuziaste”.

Revenirea unei figurine

Pentru a sărbători hamburgerii actualizați, McDonald’s a anunțat, de asemenea, revenirea uneia dintre mascotele sale iconice: Hamburgler. Luni, lanțul a lansat o reclamă, narată de nimeni altul decât starul din Succession, Brian Cox, care îl prezintă pe Hamburgler „din nou la vechile sale trucuri de furat burgeri”.

În 2021, McDonald’s a lansat Crispy Chicken Sandwich, împreună cu o opțiune Spicy Chicken Sandwich și un Deluxe Chicken Sandwich, în mijlocul unei competiții a sandvișurilor cu pui dintre Popeyes și Chick-fil-A. La începutul acestui an, McDonald’s a redenumit sandvișul cu pui, dându-i un nou nume, McCrispy.

În afara restaurantelor de tip fast-food, McDonald’s a concediat recent sute de angajați din cadrul companiei și a închis aproape o duzină de birouri în SUA. Potrivit Wall Street Journal, unii angajați de mult timp și angajați recent au primit opțiunea de a rămâne în funcție cu o remunerație mai mică. Înainte de disponibilizări, McDonald’s avea aproximativ 150.000 de angajați atât în restaurantele corporative, cât și în cele deținute de companie.

Citește și