• Colecția Gucci spring-summer 2024 conține ținute din piele lăcuită, jeanși foarte scurți sau baggy. Directorul creativ Sabato De Sarno a dezvăluit prima sa colecție.
  • Pentru cele mai îndrăznețe, Roberto Cavalli a prezentat rochii și salopete cu pene aplicate, imprimeuri florale și animal printuri. 
  • Prada propune rochii în nuanțe pastel, din organza sau din catifea, franjuri, iar Tom Ford a adus la Milano Fashion Week costume din catifea sau din satin, jachete și pantaloni din piele.

Până pe 24 septembrie, marile case de modă îți arată tendințele sezonului spring-summer 2024 la mult așteptatul eveniment de modă Milano Fashion Week.

Gucci îți propune pentru primăvara și vara anului 2024 ținute minimaliste, în linii foarte simple, croiuri lejere și accesorii argintii și aurii menite să scoată ținutele din anonimat. La culori, burgundy a fost vedetă și am văzut-o combinată cu tonuri neutre și verde neon. Ținutele au un iz de anii ’90. Vedeta colecției este reprezentată de pantofii cu platformă. Pielea lăcuită, pantalonii foarte scurți sau lungi, largi, stil baggy, au fost prezente la Milano Fashion Week.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue Runway (@voguerunway)

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Prada a adus la Milano Fashion Week rochii în nuanțe pastel, din organza sau din catifea, franjuri, salopete bleumarin sau kaki și jachete oversize.

La polul opus, ținutele de la Roberto Cavalli au fost o explozie de culoare și sigur te vor duce cu gândul la o vacanță exotică. Penele aplicate pe rochii și salopete, imprimeurile florale, animal printurile, dar și dantela neagră au fost vedetele colecției. Și decorul a fost unul aparte.

Peter Hawkings și-a făcut debutul la Tom Ford. Colecția de primăvară-vară 2024 a brandului conține ținute all black, dar și nuanțe pământii, de la maro, la bej deschis, aducând și nuanțe de roz, mov și albastru. Modelele au defilat în costume din catifea sau din satin, jachete și pantaloni din piele, pantaloni scurți și rochii strâmte. Despre colecție, criticii spun că „era Gucci a revenit la Tom Ford”.

Pentru cele mai îndrăznețe, la capitolul extravaganță, Moschino și Diesel câștigă cu siguranță, aducând în prim plan culori țipătoare, accesorii îndrăznețe, bijuterii argintii, denim și latex.

Citește și: