• Târgul are loc Palatul Parlamentului, Sala Unirii.
  • Evenimentul este dedicat persoanelor aflate în căutarea de locuințe, dar și celor care sunt interesați de achiziții imobiliare cu scop investițional.
  • „Vrem să credem că am venit un produs pe piață la un raport calitate-preț, spunem noi, cel mai bun din momentul acesta la târg”, a spus Iulian Nedelcu, reprezentant Roka Residence, la Aleph News.

Târgul imobiliar al toamnei s-a deschis astăzi la Palatul Parlamentului, Sala Unirii, în contextul taxelor mărite de guvernul Ciolacu atât în ceea ce privește afacerile dezvoltatorilor, cât și a impozitelor mărite pentru persoanele care dețin proprietăți de peste 500 de mii de euro.

„În acest moment nu resimțim aceste modificări de taxe. Ele se vor resimți, probabil, începând cu 1 ianuarie, anul viitor. Până atunci, reacția noastră și a tuturor dezvoltatorilor din România va fi de o micșorare a marjei de profit, dar în același timp, se va continua o creștere de prețuri, care este deja destul de accentuată în ultimii 2-3 ani”, a explicat Iulian Nedelcu, reprezentant Roka Residence, la Aleph News.

Evenimentul este dedicat persoanelor aflate în căutarea de locuințe, dar și celor care sunt interesați de achiziții imobiliare cu scop investițional. Acesta reunește dezvoltatori, instituții financiar bancare, agenții imobiliare din România și străinătate, ce au pregătit oferte imobiliare actualizate, supuse unor campanii speciale de reducere de prețuri.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Vrem să credem că am venit un produs pe piață la un raport calitate-preț, spunem noi, cel mai bun din momentul acesta la târg, raportat la zona în care dezvoltăm. Vorbim de Doamna Ghica, o zonă foarte efervescentă în ultimul an și e o zonă care creează foarte multe facilități atât de locuit, cât și de business”, a spus Iulian Nedelcu, reprezentant Roka Residence, la Aleph News.

Citește și: