• Arsenal a revenit după 7 ani în UEFA Champions League cu o victorie cu 4-0 în fața lui PSV.
  • Bayern Munchen a învins-o cu 4-3 pe Manchester United în prima etapă din UCL.
  • Jude Bellingham a marcat golul victoriei în prelungirile meciului Real – Union Berlin.

A doua seară de Champions League a fost și mai spectaculoasă ca prima. S-au marcat 25 de goluri în cele opt partide, cel mai spectaculos meci fiind cel dintre Bayern și Manchester United, cu șapte goluri.

Bayern a dominat-o categoric pe Manchester United și avea 2-0 la pauză după reușitele lui Sane, la o gafă mare a lui Onana, și Gnabry. După pauză, Hojlund a redus din diferență, fiind primul său gol în tricoul lui United. Kane a refăcut diferența de două goluri din penalty. United nu s-a predat, iar Casemiro a reușit o dublă. Golurile sale au avut între ele reușita meciului a puștiului de 18 ani, Mathys Tel. În celălalt meci din grupa A, Galatasaray și Copenhaga au făcut 2-2.

Fanii de pe Santiago Bernabeu au un nou idol după transferul englezului pentru 105 miloane de euro și îi cântă celebra melodie „Hey, Jude” după fiecare reușită. Au făcut-o și aseară după ce englezul a înscris în minutul 90+4 unicul gol al meciului cu Union Berlin, echipă aflată la debut în competiție. În celălalt meci din grupa C, Napoli a câștigat cu 2-1 la Braga.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Arsenal a învins-o cu 4-0 pe PSV Eindhoven în meciul revenirii în UEFA Champions League după 7 ani. Toate vedele din atacul lui Arsenal au înscris: Saka primul, apoi Trossard, Jesus, pentru ca Odegaard să stabilească scorul final.

Sevilla și Lens au încheiat la egalitate, 1-1, în celălalt meci din grupa B. Iar în grupa D, Salzburg a obținut o victorie mare la Lisabona, 2-0 cu Benfica, iar Real Sociedad și Inter au terminat 1-1.

Citește și: