• Snyder lucrează de un deceniu la Rebel Moon, prima parte fiind lansată pe 22 decembrie.
  • Sofia Boutella este Kora, personajul principal din poveste.
  • Fra Fee, Ed Skrein, Michael Huisman și Anthony Hopkins sunt și ei în universul Rebel Moon.

Finalul lui 2023 aduce o nouă poveste fantastică la care regizorul Zack Snyder lucrează de 10 ani. Se numește Rebel Moon, iar Netflix tocmai a lansat un nou trailer.

Acțiunea o are în prim-plan pe Kora, interpretată de Sofia Boutella. Ea ajunge pe o planetă pașnică de fermieri, având un trecut misterios. Liniștea e perturbată de armata unui tiran și Kora trebuie să devină liderul rebeliunii.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Snyder a vrut inițial ca Rebel Moon să facă parte din universul Star Wars. Chiar dacă acest lucru nu s-a mai întâmplat, Rebel Moon este inspirat de poveștile lui George Lucas și nu numai.

Povestea se concentrează pe o tânără care trăiește la periferia unei galaxii care trebuie să găsească un grup de războinici pentru a salva galaxia de o invazie a unui tiran. Snyder a dezvăluit pentru Total Film că „Rebel Moon” are loc în același univers ca un alt film al său Netflix, „Army of the Dead”, deși unul are loc în spațiul cosmic, iar celălalt în Las Vegas-ul apocaliptic.

Snyder a scris inițial un scenariu de 172 de pagini pentru „Rebel Moon”, despre care s-a gândit că se va traduce într-un film de trei ore plus. Prin urmare, Netflix și Snyder au convenit să taie filmul în două părți. Snyder a spus, de asemenea, că fiecare parte din „Rebel Moon” va avea disponibil un film de regizor, destinat doar adulților.

Citește și