• Lady Gaga a lansat oficial videoclipul „Hold My Hand” pentru filmul „Top Gun: Maverick”, adunând peste 1 milion de vizualizări în 12 ore.
  • „Hold My Hand” și-a luat zborul vineri, pe canalul oficial de Youtube al cântăreței și a adunat peste 12.000 de comentarii, majoritatea pozitive.
  • În încercarea de a recrea magia rock ‘n’ roll din „Take My Breath Away” și „Danger Zone”, hituri care au marcat clasicul lui Tony Scott din 1986 – lansat în anul în care s-a născut Gaga – videoclipul extrage imagini și din originalul „Top Gun”.

Lady Gaga a lansat oficial videoclipul „Hold My Hand” pentru filmul „Top Gun: Maverick”, adunând peste 1 milion de vizualizări în 12 ore.

Pentru a-și intra și mai bine în rol, Lady Gaga a îmbrăcat jacheta de bombardier și s-a filmat în hangar lângă o „bestie” din dotare armatei SUA.

„Așa că plânge în seara asta / Dar nu-mi dai drumul de mână / Poți să plângi până la ultima lacrimă / Nu voi pleca până când nu voi înțelege / Promit că mă vei ține de mână / Ține-mă de mână”, cântă ea, stând sub avioane, rostogolindu-se pe o aripă și cântând la pian pe o pistă, remarcă LA Times.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Single-ul – produs de Gaga, colaboratorii de lungă durată BloodPop și Benjamin Rice – a fost lansat de Interscope Records la începutul acestei săptămâni și este o baladă care vorbește despre dragoste, loialitate și perseverență. Regizorul „Top Gun: Maverick” Joe Kosinski a regizat și videoclipul.

Noul single marchează revenirea lui Gaga la scrierea și producerea muzicii originale pentru un film după coloana sonoră „A Star Is Born” din 2018. Munca ei în acel film muzical, în care a jucat și ea, i-a adus, printre alte premii, un Oscar și două premii Grammy.

„Când am scris această melodie pentru Top Gun: Maverick, nici măcar nu mi-am dat seama de multiplele straturi pe care le cuprindea pe inima filmului, propriul meu psihic și natura lumii în care trăim”, a scris Lady Gaga pe Twitter, la sfârşitul lunii aprilie. „Lucrez la el de ani de zile, perfecționându-l, încercând să-l fac al nostru. Am vrut să transform din muzică într-o melodie în care împărtășim nevoia noastră profundă de a fi înțeleși și de a încerca să ne înțelegem – dorința de a fi aproape atunci când ne simțim atât de departe și capacitatea de a sărbători eroii vieții”, a completat vedeta.

„Top Gun: Maverick” apare în cinematografe în 27 mai, la aproximativ 30 de ani după original și îi mai are în distribuție pe Jennifer Connelly, Miles Teller, Lewis Pullman, Val Kilmer și Ed Harris. mai.