• Femeia a avut la dispoziție doar câteva secunde pentru a reacționa înainte de a rămâne fără aer.
  • Fără niciun alt muncitor în apropiere, se pare că vigilența femeii la o situație potențial periculoasă a salvat-o.
  • Zizwe Ndwandwe a spus că nu a fost prima dată când a avut loc un astfel de incident la acvariu.

O femeie care înota într-un costum de sirenă a scăpat la limită de la înec după ce coada costumului a rămas blocată pe fundul unui acvariu uriaș dintr-un centru comercial, momentul fiind filmat.

Zizwe Ndwandwe, o sirenă” profesionistă din Africa de Sud, a avut la dispoziție câteva secunde pentru a ieși din apa, reacția sa rapidă salvând-o de la o situație care ar fi putut mortală, scrie Fox News.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
143 DE PERSOANE MOR ÎN BRAZILIA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU
@abcnews A terrifying moment unfolded in front of concerned shoppers when a professional mermaid's tail got caught on the reef at the bottom of a mall's aquarium tank. Struggling for breath, she quickly removed the tail and was able to swim to the surface. #swimming #aquarium #southafrica #mermaids #shoppingmall ♬ original sound – ABC News

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în interiorul unui centru comercial din Randburg, Africa de Sud, în timp ce femeia înota în interiorul acvariului în fața cumpărătorilor.

Ndwandwe a spus că nu a fost prima dată când a avut loc un astfel de incident la acvariu.

Ea a povestit pentru Storyful că și un bărbat sirenă”, înotător profesionist, și-a prins coada costumului în acvariu, dar o altă „sirenă” a fost acolo pentru a-l elibera.

Citește și