• „Endgame” este o nouă carte despre familia regală.
  • Scriitura explorează monarhia britanică după plecarea lui Harry și Meghan.
  • Autorul Omid Scobie scrie despre competiția dintre Regele Charles al III-lea și Prințul William, ruptura dintre frații William și Harry.

„Endgame”, o nouă carte despre familia regală, explorează monarhia britanică după plecarea lui Harry și Meghan. În carte, autorul Omid Scobie scrie despre competiția dintre Regele Charles al III-lea și Prințul William, ruptura dintre frații William și Harry și atitudinile față de rasă în cadrul familiei regale, scrie BBC.

„Cred că vedem acest scenariu în curs de dezvoltare între tată și fiu, în care cineva dorește puțin pentru schimbare și ceva modernizare în zonele potrivite, în care poate regele Charles nu s-a mișcat în ritmul necesar. Și, știi, s-a întâmplat și în alte zone. După încoronare, doar trei zile mai târziu, Palatul Kensington a fost cel care a informat jurnaliștii, inclusiv pe mine, că prințul William va face lucrurile diferit când va veni rândul lui”, a declarat autorul Omid Scobie.

Autorul promite să ne țină în suspans, afirmând că una din cele mai mari tensiuni între Regele Charles al III-lea și William era despre modul în care membrii regali ar trebui să își abordeze rolurile. Afli din carte că William este cel care ar avea o reținere când vine vorba de a repara relația cu fratele său Harry.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
MUZICA REVINE PE TIKTOK
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE

„La câteva luni după lansarea cărții Spare, surse mi-au spus că Harry i-a cerut unui prieten comun să ia legătura cu William pentru a vedea dacă există un spațiu în care ar putea avea acele conversații. Și, știi, aici suntem astăzi și încă nu s-a întâmplat. Deci arată că acel zid este sus de partea lui William”, a spus Omid Scobie.

Cartea sugerează că William crede că lui Harry a fost „spălat pe creier” de către o „armată de terapeuți”. William a ignorat, de asemenea, textele lui Harry în ziua în care a murit regretata Regina, ceea ce înseamnă că Harry a trebuit să închirieze un avion pentru a ajunge la Balmoral. Cartea susține, de asemenea, că Țara Galilor a permis personalului să împartă povești negative despre Sussex.

Citește și