• Paris Hilton a refuzat invitația președintelui american Joe Biden în SUA, dar va veni la Craiova!
  • Paris Hilton va urca pe scena Festivalului Inten-City de la Craiova alături de alți artiști consacrați, precum Jason Derulo, Luis Fonsi sau Dj Snake.
  • Când vine vorba de preferințele artiștilor de talie internațională, cererile lor sunt extrem de diverse și excentrice.

Paris Hilton a refuzat invitația președintelui american Joe Biden în SUA, dar va veni la Craiova!

Paris Hilton va urca pe scena Festivalului Inten-City de la Craiova alături de alți artiști consacrați, precum Jason Derulo, Luis Fonsi sau Dj Snake. Când vine vorba de preferințele artiștilor de talie internațională, cererile lor sunt extrem de diverse și excentrice.

De la tot felul de tabieturi și până la obiecte interzise în cameră, frigider pe scenă sau chiar mașină.
Paris Hilton pare însă să facă excepție.

După cum probabil bănuiți sunt foarte multe contracte de confidențiolitate încheiate cu vedetele tocmai pentru a nu se afla astfel de lucruri. Nu a avut nici un fel de extravaganțe. Chiar suntem destul de mirați de ea până în acest moment. Chiar am fost plăcut surprinși pentru că ea a semnat abia acum două zile cu organizatorul festivalului și nu s-au mai găsit bilete la clasa I pentru tot zborul. Adică va trebui să schimbe trei avioane până la Craiova și a acceptat și acest lucru. Ca să nu zboare la clasa I, a precizat Lia Olguța Vasilescu.

Timp de trei zile, prima ediție a Festivalului Inten-City va transforma Craiova într-un pol al distracției.
Autoritățile speră ca peste 15.000 de persoane să vină la festival. Pe lângă muzică și voie bună, organizatorii le-au pregătit artiștilor tururi ghidate și mâncare tradițională.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Sigur că pentru ei avem trasee turistice pe care sper că vor fi impresionați să le vadă.Să nu uităm că avem parcul Nicolae Romanescu în Craiova care a fost medaliat cu aur la Paris pentru cel mai frumos parc din Europa. Avem muzeul de artă care a aparținut unui bogătaș care în timpul unui război mondial a împrumutat cu bani guvernul Franței. Cu siguranță vor putea să mănânce produse tradiționale românești și mai ales din regiunea noastră, spune Lia Olguța Vasilescu. primar Craiova.