• Rihanna s-a oprit pentru a avea interacțiuni semnificative cu alți fani de la magazin.
  • Interacțiunile apar la scurt timp după ce Rihanna a trimis o felicitare și flori unui grup de cetățeni în vârstă într-un cămin.
  • „Fată, ai întrebat-o despre album?”, a întrebat un fan.

Legătura Rihannei cu fanii ei este altceva. La începutul acestei săptămâni, un fan a dezvăluit că a văzut-o pe vedetă într-un supermarket din Los Angeles, iar Rihanna s-a oprit pentru o „conversație lungă autentică”. Norocoasa fană, creatoarea de conținut Stacey Roimen, a intrat pe Instagram pentru a povesti experiența specială de la un magazin Bristol Farms din LA și pentru a împărtăși câteva videoclipuri adorabile din conversația ei cu Rihanna, relatează KISSFM.

„Doamne, nici măcar nu știu de unde să încep. Am cunoscut-o pe RIHANNA astăzi”, a scris ea. „Am avut o conversație atât de lungă cu ea; aproape că am uitat să fac o fotografie. Abia aștept să vă intervievez @badgalriri într-una dintre zilele astea.”

Roimen a continuat să o laude pe Rihanna scriind: „Bunătatea voastră este în mintea mea, vă mulțumesc că sunteți atât de cu picioarele pe pământ.” În videoclipul ei, Rihanna, purtând un pulover gri și blugi, îi spune: „Uite pe cine am întâlnit în supermarket!”. Fanii au accesat secțiunea de comentarii pentru a vedea interacțiunea uimitoare. „Fată, ai întrebat-o despre album?”, a întrebat un fan. „Oh wooow…. nu spăla hainele alea… poartă-le zilnic ah!”, a glumit altul.

Se pare că Rihanna s-a oprit pentru a avea interacțiuni semnificative cu alți fani de la magazin. Potrivit Hip Hop DX, un fan a susținut că Rihanna „a vorbit pentru aproximativ 15, 20 de secunde” cu iubita lui prin FaceTime și „apoi ea m-a lăsat să fac o poză”.

Interacțiunile apar la scurt timp după ce vedeta a trimis o felicitare și flori unui grup de cetățeni în vârstă într-un cămin, care a devenit virală pentru că și-a recreat spectacolul de la jumătatea de la Super Bowl pe TikTok.

Citește și