• Într-una dintre cele mai surprinzătoare scene ale filmului, Robert De Niro îl lovește pe Leonardo DiCaprio cu o vâslă uriașă.
  • Rodrigo Prieto a spus că scena a fost făcută de mai multe ori, așa că DiCaprio a luat „destul de câteva” lovituri.
  • „Se poate spune că De Niro îl lovea cu adevărat”, a spus Prieto.

Directorul de imagine, nominalizat la Oscar, Rodrigo Prieto, a citit „Killers of the Flower Moon” înainte de a face filmul, așa că a fost destul de șocat când a aflat că personajul lui Robert De Niro îl lovește pe personajul lui Leonardo DiCaprio cu o vâslă uriașă, scrie Business Insider.

„Nu cred că a fost în primul scenariu”, a spus Prieto pentru Insider despre scena surprinzătoare. „A fost ceva care a fost adăugat și este șocant în film”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Scena are loc cam la jumătatea filmului. Ernest Burkhart (DiCaprio) este condus de unchiul său, William Hale (De Niro), într-o cameră din spate. Hale este supărat pe nepotul său, care a încurcat un element din complotul lor de a ucide bogata familie Osage a soției lui Burkhart, Mollie Kyle (Lily Gladstone).

Hale îl pedepsește pe Ernest punându-l să se aplece și lovindu-l cu o vâslă uriașă.

„Îmi amintesc că le-am refăcut de câteva ori și m-am gândit: „Oh, trebuie să doare”, a spus Prieto despre numărul de lovituri necesare pentru a finaliza scena de bătaie. „A fost niște căptușeală pe fundul lui. Dar îți dădeai seama că De Niro îl lovea cu adevărat.”

Prieto nu glumea; a fi lovit cu o vâslă cu greu se apropie de cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut DiCaprio pentru un film.

Citește și: