• Amazon va face ca rețetele medicale să cadă din cer. Gigantul comerțului electronic va deveni cea mai recentă companie care va testa livrările cu drone pentru medicamente.
  • Drona, programată să zboare dintr-un centru de livrare cu o farmacie securizată, va călători la adresa clientului, va coborî la o înălțime de aproximativ patru metri și va arunca un pachet căptușit.
  • Amazon a anunțat că va lansa și livrarea de drone într-o a treia locație din SUA și în orașe din Italia și Regatul Unit până la sfârșitul anului viitor.

Amazon va face ca rețetele medicale să cadă din cer. Gigantul comerțului electronic va deveni cea mai recentă companie care va testa livrările cu drone pentru medicamente, scrie Associated Press.

Compania a declarat miercuri că clienții din College Station, Texas, pot primi acum rețete livrate de o dronă în termen de o oră de la plasarea comenzii.

Drona, programată să zboare dintr-un centru de livrare cu o farmacie securizată, va călători la adresa clientului, va coborî la o înălțime de aproximativ patru metri și va arunca un pachet căptușit.

Recomandări

TÎLVAR: PATRIOT E INDISPENSABIL PENTRU ROMÂNIA
XI ÎL PRIMEȘTE PE PUTIN ÎN CHINA
INSTINCT DE TURMĂ
BIDEN TRIMITE ARME ÎN ISRAEL
PROTESTE LA MUZEE
TU MERGI LA VOT? 6 DIN 10 TINERI, DA

Amazon spune că clienții vor putea alege dintre peste 500 de medicamente, o listă care include tratamente comune pentru afecțiuni precum gripa sau pneumonia, dar nu substanțele controlate.

Divizia Prime Air a companiei a început să testeze livrările cu drone pentru articole de uz casnic în decembrie anul trecut în College Station și Lockeford, California. Purtătorul de cuvânt al Amazon, Jessica Bardoulas, a declarat că compania a efectuat mii de livrări de la lansarea serviciului și îl extinde pentru a include rețete bazate parțial pe solicitările clienților.

Amazon a anunțat că va lansa și livrarea de drone într-o a treia locație din SUA și în orașe din Italia și Regatul Unit până la sfârșitul anului viitor. Compania a spus că va dezvălui locațiile exacte în următoarele luni.

Citește și: