• Heman Bekele, un tânăr în vârstă de 14 ani câștigă 3M Young Scientist Challenge pentru dezvoltarea unui tratament împotriva cancerului de piele.
  • Bekele, tânărul de clasa a 9 a din Virginia a realizat un săpun care poate trata cancerul de piele, care este tot mai des întâlnit.
  • Adolescentul are nevoie de certificarea FDA, urmată de un brevet provizoriu pentru săpun și speră că va ajunge pe piață până în 2025.

Heman Bekele, un tânăr în vârstă de 14 ani câștigă 3M Young Scientist Challenge pentru dezvoltarea unui
tratament împotriva cancerului de piele și devine cel mai tânăr om de știință din America.

Bekele, tânărul de clasa a 9 a din Virginia a realizat un săpun care poate trata cancerul de piele, care este tot mai des întâlnit. Tratamentul său pentru melanom este un săpun pe bază de compus, umplut cu substanțe chimice care luptă împotriva cancerului.


El a declarat pentru MPR News că interesul său pentru știință a început de la o vârstă fragedă și a devenit de curând o pasiune de a aduce ideile la viață. Bekele susține că a creat acest săpun din ingrediente ieftine și accesibile pentru a fi folosit de cât mai multă lume.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
FACI CA TRENUL!
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
NU MAI BĂGA LA GHIOZDAN!


Adolescentul are nevoie de certificarea FDA, urmată de un brevet provizoriu pentru săpun și speră că va ajunge pe piață până în 2025, iar premiul de 25.000 de dolari va ajuta la finanțarea dezvoltării produselor și a educației sale viitoare.

Citește și