• Florin spune că va merge cu familia în Egipt și îți recomandă și ție această destinație.
  • Florin Ionescu: O altă țară pe care o recomand tot cu un zbor direct de circa 2-3h, este Tunisia

Vacanța de toamnă se apropie și este momentul perfect pentru a o pauză de la agitație și să petreci mai mult timp cu copilul tău. Florin Ionescu este expert în turism și vine în ajutorul tău cu câteva idei pentru a călători toamna. Florin spune că va merge cu familia în Egipt și îți recomandă și ție această destinație.

„Aleg Egipt pentru că acolo vreau să le arăt copiilor tezaurul de cunoaștere, tot ceea ce înseamnă arta egipteană antică, produsele create de dorința de nemurire a sufletului a faraonilor”, spune el.

Florin Ionescu: „O altă țară pe care o recomand tot cu un zbor direct de circa 2-3h, este Tunisia, pentru că acolo, pe lângă faptul că temperaturile sunt agreabile și ne aflăm la malul Mării Mediterane, cu plajele cu nisip fin mai avem și deșert. Avem posibilitatea să facem o călătorie de 1 zi, de 2 zile, o noapte, cazare în deșert, să ne plimbăm cu cămila, să mâncăm curmale și alte dulciuri locale. Dacă dorim totuși să ne îndepărtăm de bătrânul continent, de Europa, aș recomanda Sri Lanka, pentru că acolo copiii vor putea să vadă elefanții”

Recomandări

CORTEGIUL LUI RAISI A AJUNS ÎN TEHERAN
SPUNEM ADIO ZBORURILOR LOW COST?
ȘICANELE DINTRE BIDEN ȘI TRUMP CONTINUĂ
MERGI ÎN TURCIA FĂRĂ VIZĂ
IOHANNIS VORBEȘTE CU ZELENSKI
CE FACE UN LIDER BUN?

Citește și