• Pachetul mai ieftin va avea acces complet la X, dar și reclame, față de alte platforme.
  • Abonații X de până acum pot rămâne dacă nu plătesc, dar nu vor putea posta nimic pe rețea.
  • Musk spune că plata e necesară pentru a elimina spam-urile, boții și manipularea.

Elon Musk anunță că platforma sa de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, va lansa două noi pachete de abonamente premium. Cei care nu doresc niciunul pot rămâne pe rețea, dar cu acces foarte limitat.

„Unul este mai ieftin, cu toate funcțiile, dar și reclame, iar celălalt este mai scump, dar nu are reclame”, a scris miliardarul într-o postare pe X.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Vestea vine în contextul în care firma a început să taxeze noii utilizatori cu 1 dolar în Noua Zeelandă și Filipine pentru accesarea platformei. Musk nu a dat mai multe detalii despre noile planuri, scrie BBC.

Noii utilizatori care refuză să se aboneze vor putea doar să citească postările, să vadă videoclipurile și să urmărească alte conturile, a precizat compania pe site-ul oficial.

Musk nu a menționat dacă vor exista și opțiuni gratuite.

Musk a declarat de mult timp că soluția sa pentru a scăpa de roboți și conturi false pe platforma de socializare este taxarea serviciului.

De la preluarea firmei, în octombrie anul trecut, el a încercat să stimuleze utilizatorii să plătească pentru un serviciu îmbunătățit, care se numește acum X Premium. Unii utilizatori aleg acum să plătească 8 dolari pe lună pentru serviciul de abonament în care au bifa alabastră.

Citește și