• „Sunt singură…Dar te voi iubi atât de mult”, a exprimat cântăreața într-un nou videoclip hilar TikTok în timp ce se afla la un meci.
  • Selena Gomez nu se sperie să vorbească despre a fi singură.
  • Cântăreața a avut ultima oară o legătură romantică cu Drew Taggart, de la The Chainsmokers.

Într-un videoclip TikTok împărtășit joi, Selena Gomez, în vârstă de 30 de ani, s-a amuzat în timp ce se uita la un meci de fotbal cu prietenii, strigând hilar atleților: „Sunt singură…Dar te voi iubi atât de mult.”, declară People.

@selenagomez

The struggle man lol

♬ original sound – Selena Gomez

Videoclipul a devenit rapid viral, fanii adăugând în secțiunea de comentarii „atât de relatabil”, „hilar” și „atât de real”. Vedeta The Only Murders in the Building a adăugat la descriere: „Omul de luptă”. Gomez a vorbit despre viața ei de întâlnire în timpul primului ei stagiu de găzduire Saturday Night Live din mai 2022, unde și-a exprimat că nu are niciun interes în aplicațiile de întâlniri și că „manifesta dragoste”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Aș vrea să spun că îmi caut sufletul pereche”, a spus ea. „Dar în acest moment, voi lua pe oricine”.

Vorbind despre experiența ei de întâlnire la Hollywood, Selena Gomez a exprimat că întâlnirile în ochii publicului „este atât de clișeu”. Ea a împărtășit în timpul unui interviu anterior cu Zane Lowe pe Beats 1 de la Apple Music: „Toată lumea se întâlnește cu toată lumea. Se pare că se află întotdeauna în această mică bulă – și pentru că este în siguranță.”

„Îți dorești ca cineva să înțeleagă prin ce treci, aproape îți dorești și o parte a creativității, și este interesant și distractiv”, a continuat ea. „Dar problema cu asta este că ajungi, indiferent dacă recunoști sau nu, ai o relație pentru oameni și nici măcar pentru tine.”

Selena Gomez a adăugat: „Există aproape acest punct în care este de genul „Oh, facem cunoscut că suntem împreună.” Sau orice ar fi. Trebuie doar să decizi în lumea noastră dacă este pentru tine sau este pentru spectacol.”

Cântăreața a avut ultima oară o legătură romantică cu Drew Taggart, de la The Chainsmokers, după ce perechea a fost văzută împreună pe o pistă de bowling în ianuarie. Cu toate acestea, Gomez a redus la tăcere orice zvon de întâlniri când a confirmat că este singură într-o postare pe Instagram ștearsă de atunci.

Sursă: Page Six

Citește și: