• Taylor Swift a cântat în Cincinnati alături de Gracie Abrams și Aaron Dessner în concertul „Best Two Nights”.
  • Taylor Swift a postat mai multe fotografii de la concertele ei din Cincinnati pe rețelele de socializare.
  • Eras Tour al lui Taylor Swift ar putea deveni primul turneu din istorie care să depășească câștigul de un miliard de dolari.

Taylor Swift a continuat Eras Tour în Cincinnati din statul Ohio și a interpretat două piese de pe albumul Evermore, împreună cu Aaron Dessner, dar și piesa „I miss you, I’m sorry”, împreună cu Gracie Abrams, scrie Billboard.

Taylor Swift a distribuit mai multe fotografii pe rețelele de socializare împreună cu un mesaj în care a recapitulat câteva momente importante și le-a reamintit fanilor ce evenimente urmează pe parcursul săptămânii următoare.

„Cincinnati, nu te-aș putea iubi mai mult, am avut cele mai bune două nopți alături de voi!!!”, a scris Taylor Swift pe Instagram. Ea a adăugat: „Noaptea trecută a fost o ocazie specială să pot cânta piesa I miss you, I’m sorry cu Gracie Abrams, dar și să-l aduc pe Aaron Dessner să cânte piesa Ivy în orașul lui natal”.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Ce a mai anunțat Taylor

Între timp,Taylor Swift și-a încheiat postarea cu: „Ne vedem în curând în Kansas City, între timp voi număra minutele până când Speak Now (Taylor’s Version) va fi disponibilă începând cu data de 7 iulie, adică foarte curând”.

„Iubesc acest album pentru că spune povestea mea despre maturizare, despre cum am crescut, despre cum am zburat, am zburat și m-am prăbușit, dar și despre cum am trăit pentru a vorbi despre asta.”, a declarat Taylor Swift.

Speak Now (Taylor’s Version) este cel de-al treilea album reînregistrat pe care îl lansează, după Fearless (Taylor’s Version) și Red (Taylor’s Version).

Citește și: